Sekian Lama Menyepi

Ana Myhusna | 10:09 | 0Comments |

Hai semua.. Nampaknya, lama juga kan Ana tak update entry dekat blog? Rindu pula blog ni. Ada sesapa yang terbatuk-batuk ke.. terbersin ke lepas buka blog Ana? Yolerr.. Blog dah macam stor lama.. Haha.. Btw, miss me? Teringat citer Conjuring pula dah eh.. Ha! Ana update ni pun, sebab....ntah! Haha..
Time tengah bosan, and ada banyak masa ni.. Nak jugak jenguk blog kejap. Bila jenguk, teringin pula nak update. Btw, lagu blog Ana,, best tak? Hehe.. Kalau suka dengar lagu ni,, and teringin nak tau lagu apa ni? Ha! Lagu ni, like always EXO's song. Tajuk lagu dia Lucky. Sebenarnya, hari-hari Ana dengar lagu EXO. And sometimes, jadi tak tau nak letak lagu yang mana satu. Lagu 3.6.5 pun best jugak.. Haishh.. Guwano nih? Hehe..
Btw, macam mana 2014? Okay? Ha! Meh dengar citer Ana meh. Actually, Ana dah selesa dah sekolah kat SAAS. Dah seronok dah. Dapat ramai kawan.. Tapi, dalam kelas rapat dengan 4, 5 orang je. Then, rapat pula dengan kelas KAA. Tu pun, sebab Ana tengok budak kelas Ana, rapat dengan kelas KAA. Ana pun, ikut rapat juga lah kan? Haha.. Lagipun, barisan kelas sebelah-sebelah je. KAA, KRK. Memanglah rapat right? Citer ckit jelah. Citer sumer nanti kang over pula kang.
Btw, Ana nak share slideshow video yang Ana buat. Sebenarnya, video ni kawan Ana yang request. Ingat tak? Ana pernah citer pasal dia. Kamilia Hanim? Kalau ingat, great! Kalau tak tau, tengoklah entri lama yang berkaitan tentang friends.. Hehe.. Penat jugak buat video ni. Asyik tersilap buat je. Then, video ni lah yang da last. Walaupun, last-last dia lagu x sempat habis! XD Maybe, ada error ckit kat situ. Ana tersilap buat kutt.. Ana memang dah cek awal-awal dah. Patutnya, 3:16. Ntah kenapa boleh terkurang pula masa dia. Jom tengok video ni!



Gambar kurang cantik ckit. Alohh.. Kalau korang tengok,, sama je sumer gambar dia macam dalam video slideshow yang Ana pernah buat sebelum ni. Ada lah beberapa gambar yang lain. Tapi, kebanyakan sama. Cuma takde tulisan or caption kat setiap gambar. N lagu dia lain. Nak tau mana ada dapat lagu ni? Ha! Time Ana tengah tengok video-video EXO, Ana tengoklah video XiuHan / LuMin. You know? Diorang kan rapat.. Lepastu, tajuk lagu video tu Shining Friends. Ana pun cuba search lagu tu. Macam best je.. Macam best je.. Then, Ana tengok lyrics dia. Macam okay je.. Macam okay je.. Hehe.. Ana amiklah lagu tu as background song of my slideshow video. Is it okay? Sebelum Ana upload pun Ana dah tanya dengan Kamilia, 'minah' yang request kat Ana nih.. Hoho.. Katanya, okay.. dia suka. Ana pun, apa lagi? Uploadlah jugak last-last.. Cik Minah tu sebenarnya, tengah rindu kengkawan yang masuk asrama. Ha! Kalau nak tau, bff Ana baru call haritu lepas dia balik dari asrama. And then, chat pulak dengan someone nih. Dia pun baru balik asrama sama dengan bff Ana haritu. Ana happy giler time tu. Terlompat sana sini. At least, terubat rindu dapat dengar suara bff Ana kan? Sambil tu boleh chatting. Hoho.. Okk.. Nak siap gi sekolah. Assalamualaikum! ^^

No comments:

Post a Comment

Love you!