Wa Punya Pasallah Ni Blog Wa!

Ana Myhusna | 00:00 | 9Comments |

Hai semua.. Perghh... Tajuk kemain lagi.. Haha.. Actually, tadi Ana tengah buat kerja ckit.. Lepastu, jenguklah kejap blog kan.. Haha.. Sambil menyelam, minum air! Then, time jenguk tu, sekilas pandang je pun.. Takde kerja tengok blog.. Blog kita kan buruk.. Org taknak tengok.. Kita jelah yg tengok.. Then, Ana tak sengaja perasan satu mesej kat cbox. Bukan! Tapi, dua dari orang yang sama. Who? Anon nama dia.. Ana tau ianya orang yang sama.. I/U konon.. Saya/Awak konon.. Puih! Haha..

Oh ye ke? 3 bulan? Lamanya U tak buka blog I.. Patutlah terkeZut benor ye.. AWAK delete blog AWAK knp? Hah? Sebab nak jadi pengkritik blog? Lorhh.. Gitu rupanya.. SAYA gembira dengan perubahan itu. 'Tingkatkan' perubahan awak. Thanks!

Tak sangka dalam dunia ni ada orang nama 'ANON' (unknown). Ana paling-palinglah benci orang yang bernama 'anon' ni masuk blog Ana then, komen benda negatif. Kalau Ana jadi orang 'anon' tu, Ana tak sejujur gile macam 'anon' tu. At least, kalau Ana tak suka, Ana komen murni je. Lu ada?! Takde kann... 'Anon'! Haha.. Okaylah.. Ana takdelah nak marah.. Tapi, nak nasihat kat si 'anon' ni n yg se-spesies dengannya.. Kalau masuk blog orang semata-mata nak komen negatif, tak perlulah sampai guna nama 'anon' tu.. At least, bagi emel sahih ke.. Fb ke.. Twit ke.. Kau buat apa kat internet? Takkan takde sumer tu.. Kerja kau komen pada keburukan orang lain ke? Okayy.. Kau begitu 'sempurna'.. Di mataku, kau begitu 'indah'.. Lagi apa ek? Tak ingat lak lirik lagu nih.. Haha.. Tapi, kalau korang cari kat cbox, mmg takkan jumpalah cus, Ana dah delete. Sebenarnya, Ana dah lama sabar dengan perangai kaum 'anon' nih.. Tak semua kaum 'anon' jahat.. Rilekss.. Hehe.. Act, dah selalu sangat dah kat cbox tu ada komen negatif dari 'anon'. Tapi, Ana tak berapa nak layan. Lagi-ii, Ana sibuk kebelakangan nih.. Nak belajar programming lagi.. Mana sempat nak layan blog or cbox..
Ha! Lagi satu, nak nasihat.. Klau tak suka sesuatu, (contohnya, blog sesiapa sahaja termasuk Ana), takyah jenguk blog tu dah.. Kalau korang still jenguk jugak, that's mean, korang peminat tegar blog tu! Kalau jenguk-jenguk, komen (yang negatif).. Baik x payah gitu.. Buat sakit aty orang je right? Semua orang tak sempurna.. Pi tengok cermin tu dulu, sempurna sangat ke awak? Tuhan dah tentukan setiap manusia tu ada kelemahan dan kelebihan masing-masing. So, jagalah mulut tu sikit.. Okay,, kena sambung buat kerja.. Assalamualaikum! ^^

9 comments:

  1. nak kutuk blog orang, tapi tak tunjuk nama pulak. ye ye lah tu dia dh delete blog dia kan? -- sabar jelah dgn org camni.

    ReplyDelete
  2. Halamakk.. Tak ada kerja letew komen2 negatif di blog orang. Haih, biarkan sajalah. Asalkan diri dia tu puas kan.

    ReplyDelete
  3. Haha, biar dy lah. Tah apa yang best tah kritik2 orang tu. Huhu..

    ReplyDelete
  4. Dulu safrina, sekarang anon.. Hai.

    ReplyDelete
  5. @Badlishah Azman tULah kan.. Nk wt camne.. Dh nasib gini.. Kita buat blog suka-ii, ade lk yg x sukka..

    ReplyDelete
  6. si anon tu dengkila tuu..btw jom singgah blog akak yg tak seberapa ni
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    ReplyDelete

Love you!