This Wednesday..

Ana Myhusna | 03:18 | 0Comments |

Hai semua.. Penat noh skang ni.. Since, Ana baru balik dari kampung.. Punyalah lama, pukul 3 baru sampai.. Ingatkan lewat-lewat pun pukul 12, rupanya sampai pukul 3. Tu yang penat amat. Lakelahh.. Bukan kau pun yang bwk kereta tu.. Over jeler..
Kk, This Wednesday? Ada apa lak? Cerita kartun? Drama? Movie? Masuk TV? Keluar TV? Ceyh.. Masuk ke keluar nih? Kihkih.. Okay okay.. Actually, Rabu ni Ana nak masuk asrama dah! Dalam pukul 2 gitu.. Ana dah kena daftar. So that's mean, habis je sekolah terus daftar asrama. Then, terus masuk bila dah dapat tau asrama mana. Mandi kat asrama lah jawabnya tu kan.. Heshh.. Since Ana nak masuk asrama, punyalah hari-hari Ana doa supaya dapat masuk asrama yang lebih baik n selesa ckit lepastu dorm yang ramai bebudak form 1 n akak-ii yang baik-baik... Ada gak bebudak cakap, kalau dekat asrama KL yang ada dekat dengan asrama lelaki tu, kurang bebas berbanding asrama MN. Tapi, walaupun asrama MN ni bebas tapi asrama dia jauh dari sekolah. So that, setiap asrama adalah kelebihan n kekurangan dia.. N Ana harap sesangat dapat asrama MN. Jauh pun jauhlah.. Tak kisah...
So! Lepas Ana masuk asrama ni, tak dapatlah nak slalu luang masa dengan blog. N kenalah, stop belajar programming.. Arghh.. Sedihnya, kena berpisah dengan dunia IT nih!! Time cuti jelah boleh luang masa kan? Hurmmm... Sokaylah.. Belajar-belajar jelah hidup tanpa laptop for once.. Ohrite! Nak sambung tidur.. Assalamualaikum..

No comments: