March Story (Part 2)

Ana Myhusna | 10:40 | 0Comments |

Hai semua! Pekabo? Hehe.. Boleh baca tak apa Ana tulis tu? Apa khabar?? Ana sihat je.. Tapi, stress gaklah duduk kat asrama. Stress gila! Bukan pasal tak tahan duk asrama. Tapi pasal org tak suka kita hanya kerana kita berkawan dengan kawan dia. N bila Ana rapat dengan semua orang. confirmly dia akan buat Ana takde kawan. Sakit tak kalau cam gitu? Haha.. Takpe.. Tu maknanya Allah rindukan doa seorang hambanya yang bernama Wan Nur Husna. Btw, sorry sesangat pasal tak buat entri minggu lepas time balik wajib. Cus, time tu Ana baru nak buat entri tetiba je dilanda emosi. Hehe.. Maaf ye!
In Shaa Allah nanti, kalau ada cuti lagi panjang daripada cuti seminggu ni or ada free time lama, Ana akan tukar design blog termasuk header and semua sekali setakat yang Ana mampu. Dan yang pasti, In Shaa Allah bukan lagi tema kpop. Hey! Bukan pasal dah tak minat kpop ye. Tapi, pasal taknak terlalu lalai dengan kpop smpai blog pun kpop. Cehhh.. Sejak masuk sekolah agama ni.. Bukan main ye. Just yang Ana pelik sekolah ni sekolah teras BArab, tapi diorang lagi suka speak in english. Heshh.. Susah nak dengar dorang cakap arab. Tapi, bila tengok dorang cakap arab ternganga mulut! Ada sekali  tu akak senior f3, masuk kelas Ana. Time tu tengah belajar subjek BArab. Lepastu,, akak tu dalam secara tak langsung cakap arab ngan ustazah. Masing-ii ternganga mulut. Haha..
Okay.. Nak citer sumer terasa panjang pula kan. Takpe Ana citer apa yang Ana fikir sekarang je. Yg keluar camtu je. Maksudnya perkara yang Ana takleh lupalah.. Yg paling-ii takleh lupa pasal malam tadi. Seronok tau.. Rugi budak yang duk luar. Malam tadi ada makan malam asrama. Memang seronoklah.. Sebab malam tu nak sambut birthday boy n birthday girl bulan January until March. Bestlah jugakk... Sebab dapat makan sate. Dah lama tak makan sate sebenarnya.. Haha.. Time nak sambut birthday boy ngan birthday girl masuk dari pintu belakang pergi ke depan je yang best ckit.. Yg len asyik dok bagi ucapan.. Cam boring je.. Haha.. Takdelah.. Saje je.. Bosan sebab f1 duk belakang..........sekali! Sakit lak hati. Dahlah tak bawa spect time tu. Pastu, tngoklah persembahan dari Excel 97 & Luminous kot? F5 dgn f3. Yg f3 tak silap dorang bagi video. Video boleh tahan lawaklah.. Tapi, dia pasal buli. Apa ntah tajuk video dia. Tapi, awesome lah dorang buat. Pandai dorang berlakon.. Haha..
Ok.. Ingat tak? Ana pernah cakap Ana tak suka nak masuk sekolah macam ni. Lagi-ii berasrama. Time tu, Ana still kat SAAS. Ingat tak? Kalau baca entri sebelum-ii ni mesti ingat kan.. Hurmm.. Kali ni, Ana ngaku kalah. Memang best pun sekolah macam ni. Sebab..Ana dapat belajar banya benda kat sini. Kalau gi SMK biasa sama jelah macam dekat sekolah rendah cuma ada ckit-ii je yg lain. Masuk sekolah asrama macam ni, lagi seronok walaupun tak duduk asrama. Kalau duk asrama 10x lagi seronok sbb bnyk aktiviti. Cuma yang tak seronok je duk asrama. Ehh? Kata seronok. Seronok duk asrama tapi tak seronok tak duk rumah.. Faham tak? Haha.. K takpe-ii.. Since Ana dah dapat laptop Ana yang lama balik laptop sebelum ni adik pakai.. laptop lama lagi best! ringan je.. haha.., nanti ada masa Ana nak ubah blog Ana sepenuhnya. Walaupun bukan tema kpop. Nantikan tema seterusnya!
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Love you!