What Should I Put As The Title?

Ana Myhusna | 00:57 | 3Comments |

Hey semua.. What's up? Hehe.. Howkeyhh.. Actually, tadi Ana baru je print beberapa keping gambar family n kawan-kwan dari darjah 1 smpai darjah 6. Tak kisahlah kenal time darjah 4 ke.. Kenal time darjah 3 ke.. Asalkan mereka kawan yang selalu dengan Ana bila susah dan senang. Cehh.. Ana ada gak print gambar kawan-ii kelas.. Actually, Ana lagi rindu kelas Ana dari darjah 1 smpai darjah 6. Bebudak yang stay satu kelas ngan Ana dari dulu smpai sekarang.. Mereka-ii lah yang menjadi bunga-bunga dalam hidup Ana. Ecehh.. Haha.. Bunga-ii lah sangat.. Group whatsapp, wechat taknak layan.. Haha..
Since masuk sekolah menengah ni..selalu je teringat kat kawan-ii lama yang duk satu sekolah skang.. Confirm diorang tengah seronok belajar sama-sama.. Makan sama-sama.. Solat sama-sama.. Heshh.. Jeleslah pulak.. Tapi, baru haritu Ana call kwan Ana, borak sat lama-lama.. tetiba dengar citer dorang dah kurang rapat.. Biaseler tu.. Sekolah baru.. kawan pun baruler.. But, at least dorang satu sekolah.. Hari-ii jumpa walaupun lain-ii kelas.. Ana nih hah.. Tak dapat tengok batang hidung dorang langsung! Haha.. Biasalah kan.. Dah masuk sekolah baru, kena gak tukar-ii kawan.. Takleyh lah kawan sama je kan.. Tak bestlah gitu.. Biarlah jauh-jauh pun.. Asalkan hati tetap bertaut. Hesh.. Ayat.. Bukan main lagi!
Sebelum gi Johor haritu pun Ana singgah rumah kawan Ana. Terkejut jugaklah cus tetiba je pakai spek mata.. Ubah penampilan eh.. Haha.. Pastu, ada jugaklah nampak muka terkejut dia tengok Ana pakai tudung labuh.. Haha.. Takde lah labuh mana pun.. Baru pakai tudung labuh kanak-kanak yang brand Hudakids tuh.. Haha.. Tu pun pakai kadang-ii je.. Ana lebih prefer pakai tudung bawal. Baru style.. Hoho..
Okay.. Ngantuknya.. Look! 12:57?! Okay.. Time to sleep now.. Goodnight.. Assalamualaikum..

3 comments:

  1. Teringat kawan lama tetiba. Aih rindu. Hahaha :')

    ReplyDelete
  2. Call siape? Singgah rumah siape? Ingin tahu.. Haha.. =D

    ReplyDelete
  3. @Aily Pop Siapa lagi? Our SKK Idol lah.. Aqilah Syahirah.. Hee..

    ReplyDelete

Love you!