April's report

Ana Myhusna | 17:10 | 7Comments |

Hai! Today, I balik! Haha.. Tak betul ckit since 3 minggu Ana tak balik. Geramlah jugak tak dapat balik.. Nak tau kenapa takleh balik? Sebab ada tetamu dari Nibung Tebal. Sabor jelerr.. Tetamu kali ni, form 5. Yg sebelum ni tetamu dari Indonesia. Lagi ramai.. Ana ada cerita tak? Paling muda 5 tahun paling tua...tak ingat pulak.. Comel-comel yg 5/6 tahun tu tau.. Teringat budak indon pulak dah.. haha.. Apapun, Ana penat + ada sikit tak suka sbb ramai sgt tetamu nk dilayan. Pastu, asyik masuk dorm Ana pulak tu. Tak sah kalu tak masuk dorm org. Nanti, tetamu dari manalah pulak dah, tak taulah..
Btw.. Overdose best tak? Nak tengok ni.. Hehe.. Sebelum balik asrama hari tu dapat tengok teaser je cus belum kluar lagi. Pastu minggu lepas dh siap MV dia kan? Wahh.. Tak sabarnya nak tengok. Ni baru balik ni tau. Plus, Ana balik awal. Sepatutnya balik hari Jumaat. Tapi, Ana menggedik nak balik hari Rabu. Alasan tak berapa nak munasabah pula tu! Haha.. Nasib baik mama Ana yang jumpa PK HEM tu sendiri. Cus, budak lain diorang yg jumpa sendiri, hantar surat lagi.. Malangnya, semua tak lulus. Nasib baik mama Ana ada.. Hoho.. Tadi pulak ada suntikan HPV. Ana tak buat pun. Org lain sumer buat. Mama Ana tak sahkan. Lepastu, borang dia hilang. Kalau borang ada pun tak buat jugak cus tak disahkan. Mama Ana kata tu sumer tak penting lah.. apa lah.. katanya, antibiotik yng terbaik adalah Quran. Kalau kita bersenam, makan makanan yg sihat takdelah jadi pape.. Macam tu pulak dah ye.. Tapi, Ana rasa nanti Ana nak amik borang baru suh ayah Ana sahkan. Hoho.. Malulah..kita sorang je yang tak buat.
2 minggu lepas tak silap Ana lah.. Ada pertandingan bola sepak. Banyak sekolah telah dikalahkan dan akhirnya dapat no. 2 dengan sekolah apa ntah. Sekolah lama Ana iaitu SAAS pun kalah.. Kihkih... Citer pasal SAAS, acaner eh kawan-ii Ana kat situ? Kak Ailyy kita tau tak? Hoho.. Akak dorm Ana ada cakap SAAS ni terror. Lepastu, ada budak sekolah Ana pun cakap sekolah tu sekolah sukan. Eh? Ye ke? Kak Ailyy boleh explain tak? Ana yang dah lama kenal sekolah SAAS + dh jadi murid kat situ tak sampai sebulan pun tak tau pape nih? Acaner nih? Hehe.. Minggu lepas pulak ada lawan boling n pelajar puteri sekolah Ana dapat no. 2. Putera pun sama dapat no.2. No. 1 putera confirm lah SAAS. Haha.. Sayang sekolah mana nih? Dedua lah.. HIhi..
Okayh.. Apa lagi nak report kat korang ek? Tu je kot. Kalau ada lagi yang Ana boleh report, Ana report lagi nanti. Since Ana jadi budak luar sementara waktu.. Hihi.. Pergi sekolah Jumaat nih pun naik kereta parent.. Lamanya tak gi sekolah naik kereta.. Hee.. Okayhh.. Assalamualaikum

P/S : I MISS YOU ALL MY FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

  1. Hoho.. Akak gituhh~ Memang sekolah sukan kut. Haha. Haritu bola jaring ke ape entah dapat tempat keberape tah. #Tak amek tahu. Haha. Kawad kaki PKBM johan. Rasenye.. 1A dah ade 3orang budak baru. Sorang lelaki, dah masuk beberapa bulan lepas. Yang dua orang, perempuan. Dalam masa satu minggu, dah dua orang budak baru. Hoho.. Dengar cerite, Atifa, nak datang hari Jumaat ni. Tapi tak tahu kat mane. Nureen cakap. #Tah ingat ke tak tuh.. Haha.. Maybe tu je kot.? =D

    ReplyDelete
  2. @Aily Pop Atifa..confirmlah ingat.. Nureen tak ingat! Haha.. Mian! Kenapa dia nk dtg Jumaat nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah. Saje nak melawat kot.. 16mei nanti, safiyah ajak gi SKK. Hari guru kan.. TapI malangnye Husna skolah kat maahad..

      Delete
  3. Akak ana, macam mana nak buat bawah post title ada nama, coment dengan masa mcm akak. kalau boleh ajarlah buat border blog sekali. Hihi

    ReplyDelete
  4. @Aily Pop Rajinnya dia dtg melawat.. Alaa.. Nk ikut!! >.<

    ReplyDelete
  5. Kalau Laili, tak pasti lagi boleh gi ke tak.. Huhu. Malu ah nak gi. Haha.. in sha Allah, kalau Laili gi, Laili tangkap gambar sebanyak yang mungkin. Hahaha..

    ReplyDelete
  6. @Aily Pop Amboi.. Amboi.. Tngkap gmbr pulk ye dia..

    ReplyDelete

Love you!