May Story

Ana Myhusna | 20:11 | 4Comments |

Hai semua! Apa khabar? Sihat? Alhamdulillah.. Sebagai seorang hamba Allah ni.. kita kena banyak bersyukur ke atas segala yang Dia beri.. Jadi, selalulah bersyukur dengan menyebut Alhamdulillah.. seikhlas yang mungkin.. ^^
Okay.. Now, this my story for this month. And, I hope you'll be enjoy with my story. First, my friend told me that my blog is tooooooooo... hambar.. You know what is 'hambar' right.. It's just kinda boring.. Bcus, Ana dh tak banyak update.. Pengunjung naik turun.. So.. Ana terdiam n bising balik.. Haha.. Ana pun x tau nak cakap camne.. Cus, Ana tak kisah sgt pasal viewers tu.. Dulu, time first2 buat blog, punyalah over nak tengok viewers hari-ii.. Skang ni.. Dh malas dah.. Since Ana pun duk asrama.. Ana rasa cam.. Wah.. makin lama Ana rasa makin seronok duk maahad. Tapi, mesti Ana ada feel macam...THERE'S SOMETHING MISSING. WhAt iS ThAttTt?? Lebih kurang camtulah.. Hari-ii Ana fikir.. Apa benda yang missing sangat tuh.. Hurmm... But sometimes Ana sedih tengok kawan-ii Ana banyak berubah.. Time sekolah rendah bolehlah cakap.. Nak hot ke.. Nak baju ketat ke.. Bolehlah cakap.. Bolehlah tahan ckit.. Tapi, bila naik sekolah menengah, awal tahun je okay.. Lama-ii.. makin teruk pulak.. Ana selalulah stalk diorang.. Kalau kawan korang jadi teruk yg sgt sgt.. Korang boleh tahan mata ke tengok.. Hari2 Ana doa, disamping perbaiki diri sendiri, Ana minta Allah bukakan hati dorang.. FYI, Ana nak tukar design blog, cus Ana taknak menampakkan kpop tu sgt.. Kawan Ana yang hari-ii bukak blog Ana pun ckp... Tukarlah design yang muslimah ckit.. Baru kerennn.. Heheh.. Skang pun, Kpop bukan lagi segala-galanya..
Kalau dulu, pergi sana kpop, pergi sini kpop.. Sekarang,, Alhamdulillah.. Drama je tak berhenti lagi.. Hohoho.. Drama ni, Ana tak kisah drama korea ke jepun ke cina ke melayu ke thailand ke..asalkan drama menarik! Kehkeh..
Btw, Ana rasa bersyukur sgt sbb dapat kawan-ii dari Thailand.. Plus, diorang tu sumer Thailand muslim.. Comel-ii jer.. Walaupun sekadar berbelas org.. Tapi, seronok sgt.. Kita ada kawan yang rumah dia kat luar negara.. Thailand je pun.. Poyolah.. Haha.. First time, Ana kenal org bukan sebangsa bukan senegara n....seagama.. Ceh... Rapat pulak tu.. You ada? Takdok kan.. Hahaha.. Jahatnya I.. 
Ana nak masukkan gambar kelas.. Tapi, tak bolehlah.. Gambar x jelas.. Cus dalam gambar tu ada kembar Rizky CJR. Tau kan? Serius sama muka dia.. Tapi dlm gmbr tu dia gi pakai spek.. Ntah kenapa buang tabiat agaknya.. Sbb kalau dia cabut spek.. serius sama.. Kalau korang nak tengok Rizky botak tengoklah dia.. Kalau nak tengok dia berambut.. Tengoklah Rizky.. Macam tulah kalau nak dikatakan.. Bezanya rambut.. Plus, badan dia berisi sikit dari Rizky n umur diorang beza 3 tahun... Kot? Haha.. Tak ingat lak umur Kiki.. Tapi, takpelah.. Ana nak tunjuk sbenarnya.. Aishhhh... Geram pulak dah.. Haha.. Okay-ii.. Dh nk watcamne kan.. >.<
Ni dia video yg Ana nak share for this month!

Video ni lama ckit.. Lagu dia seram ckit.. Tapi, info dia menarik BANYAK!


Ni biasalah.. TH Video ni mmg favorite Ana since masuk maahad.. Ohoho..


Okayy... Yg salams punya lagi best kan? Hoho.. Okaylah.. Sampai sini saja.. Assalamualaikum.. ^^


4 comments:

  1. Waalaikumsalam.. Hai Ana.. =)
    Memang almost change. Laili je tak change2 lagi. Haha.. Still dengan sikap 'shh'. ^^"

    ReplyDelete
  2. @Aily Pop ntah laili nih.. ubah ckit sikap tuh.. Hoho.. Tgk cam nadzira ngan najiha.. Bising kat skolah.. Suara pun dah kuat dari yg time skolah rendah. Nadzira tu,, popular lak tu kat asrama dulu.. Sbb mengada sgt.. Bertekak bergaduh ngan org 24 hours..

    ReplyDelete
  3. Macam mana Husna tahu Najiha? Haha.. Najiha kan SAMTEN. Haha.. Nadzira popular.. Gaduh dgn siapa? Husna? Haha..

    ReplyDelete
  4. @Aily Pop Fitri citer.. Fitri pernh gaduh ngan najiha dari bulan 2 smpai buln 3! Haha.. Nadzira pulk dia popular bukn sbb gaduh tp sbb suka lnggar praturan f1. gaduh tu halkat sekolah.. suka bertekak ngan sumer org.. XD

    ReplyDelete

Love you!