Tomorrow Again.. Tomorrow Again..

Ana Myhusna | 14:16 | 0Comments |

Hey guys! Dh jawab salam ke belum? Yg belum jawab tu, salam punyalah terpampang besar kat atas.. Takkan tak perasan kot.. Hoho.. Okay.. Besok, dh kena balik asrama sebelum pukul 6 petang. So, today..Ana kena habiskan masa betul-ii kat rumah. Plus, Ana kena hafal surah Al-Sajadah sampai ayat 15 sebelum besok. Dh hafal lebih sbenarnya.. tapi still gagap.. Korang doa-doalah Ana berjaya hafaz ye? Tahun ni, Ana nak kena hafal Juz 30, surah Al-Sajadah & Surah Al-Insan.. Doa-doalah Ana dapat hafaz dengan tenang. Okay?
Tajuk entri harini, 'Tomorrow Again.. Tomorrow Again..' The days seems faster right? So, as a muslim,, kumpullah pahala banyak-ii. Rebut pahala di dunia ni.. Untuk selamat di akhirat nanti. Baiki solat kita.. Khusyukkan solat kita.. Tutup aurat dengan sempurna. Hah! Bab tutup aurat ni.. Ana nak kongsi sikitlah.. Yg belum tutup dengan sempurna / yng still belum tutup tuh..Ana doakan korg boleh tutup dengan sempurna.. Sekarang ni dh tak boleh tunggu belajar-ii ke ape ke.. Dh takde masa.. Kita dah sampai fasa ke-4 dh pun.. Doakan Ana juga sentiasa tutup aurat dengan sempurna okay?


Hah.. Video ni, Ana tengok kat asrama time Tazkirah.. Banyak je video Ana tengok.. Tapi, Ana share kat korang ckit-ii lah.. Waktu takirah, ustaz kata sampaikanlah ia walau sepotong ayat. Tak silaplah.. Hehe.. So, Ana nak share apa je yang Ana belajar time Tazkirah..
Ini pula lagi satu video..



Hah! Cer tengok video-ii dia.. Lawak + beri banyak pengajaran pada kita. Kat asrama, banyak sangat video macam ni yang akak / abang senior tunjuk kat junior-ii ni.. Hihi.. Okay! Ni last video..



Ni pun sama.. Dhlah lawak.. Banyak juga pengajarannya.. Tengoklah segala video dia.. Best tau! Okay.. Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment

Love you!