Wait For My Coming Stories!

Ana Myhusna | 22:22 | 0Comments |

Hey semua!! Just gonna remind you.. Two weeks later, In Shaa Allah.. If Ana balik rumah,, Ana akan update May Story Ana! Eh?? Bukan tiap bulan Ana bakal update ke? Oh yeah.. Saje je nak remind.. Cus Ana dh buat banner untuk bulan Mei punya.. Kalau korang perasan Ana buat untuk bulan February je kan? Hah.. Tu sebab Ana punya laptop haritu rosak.. Plus, Ana malas nak download ke pape ke laptop baru tu.. Lepastu, laptop yg rosak ni tetiba je okay balik.. Tak hantar kedai pun lagi.. Nak rehat kot.. Haha.. So, Ana decide nak pakai laptop lama ni balik. Laptop yg lagi satu Ana pass kat adik Ana.. Since dia jenis tak kisah asal dapat tengok movie / cartoon dia.. Ana takleyh.. Macam-ii benda Ana save n download. Lebih-ii lagi, Itunes.. Lagi leceh nak kena download balik semua yang ada dalam Itunes.. Kehkeh..
Okay.. Nak tengok tak banner bulan May? Macam tak surprise je nanti.. Hurmm.. Nk tunjuk ke tak ek..
Hah! Tunjuk banner coming soon jelah.. Haha.. Sama je banner dia.. Yg bezanya, Ana tambah 'coming soon' tuh.. Hoho..


Dalam hati korang cakap.. Bolehlah.. Not bad..  Kah kah.. Yg tak minat EXO or Kpop Kpop nih.. Syik syik ngan kpop dia.. Lagho betul..  Haha.. Merepekler Ana nih.. Tapi, ntah-ii apa yang Ana cakap tu betul kot.. Ye ke?? Haha.. Okay.. Tak penting.. Assalamualaikum..

No comments: