Can't Wait For It

Ana Myhusna | 14:05 | 3Comments |

Hai semua.. Wahh.. Dah masuk bulan Jun lah.. Tak sabarnya nak masuk bulan puasa kan? Btw, Since dah masuk bulan Jun ni.. Ana akan buat June Story! Yeay!! Hehe.. Rasanya,, Ana sorang je yang excited ni kan? Hoho..
Eh eh? Tak pakai gambar EXO? Relax.. Asyik EXO je.. Shinee pun nak gak.. XD
So,, Ana akan buat June Story dalam minggu ni jugaklah.. Btw, hari ni hari apa? Jap ye.. Nak tengok kalender dulu.. Adushh.. Cuti je lupa tarikh n hari..
.
.
.
.
.
Okay.. It's (Monday, 2 June 2014) 그치? Betul tak ejaannya? Hoho.. Hah! Btw,, siapa kat sini reti tulis / cakap korea? Hehe.. Manalah tau korang teringin ke nak taip.. Ni ada keyboard dia.. Korang taip kat website tu, copy n paste. Click here! Kalau kat smartphone, boleh download je kan keyboard dia.. Hehe.. Ana siap download dua keyboard lagi. Satu keyboard korea, satu lagi arab. Hoho.. Best tau belajar bahasa ni.. Nanti, kita try sama-sama belajar bahasa cina pulak nak? Haha..
Ok oklah.. So, maybe.. Rabu sampai Jumaat nih... tengok dulu antara hari tu.. Bila Ana nak buat. Okay? Oklah.. Assalamualaikum. 사랑해~~



3 comments:

Sya Syahirah said...

yeaaa can't wait for ramadhan ^_^ tak sabarnya kan nak gi bazaar semua tu :)

Anisyamir Leejo said...

Wah ! Boleh cuba ni ^^ Nanti nak try lah.. Btw, jom join GA ni. Anda mungkin berpeluang memenangi album EXO ataupun mana-mana album, tshirt EXO : Overdose dan banyak lagi hadiah menarikk XD Mungkin tamat 13 June ni.. Rugi kalo tak join ^^

(http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-by-taochenlay.html)

Ana Myhusna said...

@Sya Syahirah Hoho.. Yeah.. Pastu raya.. Akhakss.. XD

@Anissyamir Leejo Orite! In Shaa Allah join.. Teringin sangat sangat nak hadiah tu! >.<