Jom Tengok Video Yang Bermanfaat

Ana Myhusna | 11:15 | 0Comments |


Hai semua! Apa khabar? Sihat? Great! Fuhh.. Penatnya balik dari kampung nih.. Kat sana sibuk shopping je. Pastu, sibuk pikir nak beli rumah. Since, parents Ana nak tinggal kat Terengganu 10 tahun lagi. Cehh... Suka hati je ckp 10 tahun lagi. Okay-ii.. Takde banyak benda nak citer pun.. Takde kerja buat entri. Okayh.. Ana nak share video lah ckit ye.. Untuk memenuhkan entri ni. Hoho.. ^^



-Cinta Kerana...-


-Tanyalah-


Video ni Ana suka! Hooo.. Gangnam style version berjemaah. Haha.. Bestlah.. Jom berjemaah.. Ada kesempatan tu boleh solat jemaah sama-ii.


Cer tengok ni.. Sebijik lah ayat dia macam UAI. Haha.. Ana ada share tak UAI punya ceramah pasal Geng Tak Solat ni sebelum ni? Hurmm.. Tak ingatlah.. Kk takpe.. Tengok vid lain lak..


Dengar baik-ii.. Hoho.. Ustazah favorite Ana ni.. ^^


Ni best.. Kompem tak bosan.. Okay.. Ni je kot.. Bagi banyak-ii kang takde bahan pulak entri akan datang. Ahakss.. Korang boleh tengok sendiri.

Youtubers yang best kalau nak tengok vid camni ialahhhh...
Aiman Azlan
Smile 2 Jannah
TH Film
CBO Studio

Okay? Pepandai lah cari kat youtube tu. Or google pun boleh... Kompem jumpa. Okay? Assalamualaikum



No comments:

Post a Comment

Love you!