June Story

Ana Myhusna | 14:44 | 2Comments |


Hai semua! Wahh.. Hari ni, iaitu hari Khamis, 5 Jun 2014, 2:04 PM, Ana merasmikan entri bagi bulan Jun iaitu June Story!! Haha.. Agak berbelit ckit ayat Ana yek? kelingnya ayat.. Heee..
Okay!! Sape kat sini pernah main boling? Pernah pegang bola boling? Bukan yang mainan punya tau.. Minat main boling?? Wah.. 대박! Ana respect siapa yang terror main boling niihh.. Hee.. Ana baru first time main time semalam punya semalam.. 아이구..... Susahnya! Tapi bestlah.. Sebenarnya, time tu taknak pun main.. Tak teringin pun.. Cuma nak tengok abah n adik Ana je main.. Tetibe je suruh Ana main sekali.. Nak wat camne kan.. Dengan tak confidentnya.. Campak je lah bola tu asalkan bola tu berguling masuk sampai hujung! Awal-ii Ana 'campak' bola tu, lembab sgt dia gerak.. Tapi strike gak... Haha.. Lama-ii laju lah Ana campak. Dahlah main sampai tiga game. Nasib baik tak patah tulang jari jemari Ana yang cantik bakk......apa ek? Over lak kan.. Lepastu, cadang nak gi tengok wayang.. Asalnya gitu lah.. Tapi, wayang tu berlangsung eceh ayat.. time waktu solat.. Tak eloklah lambat-lambatkan solat kan? So, kitorang cadang nak tengok malam tu. Cancel lagi sekali since parents Ana nak buat kerja. Then, besok malamnya.. Lepas isya' pergilah tengok wayang.. Yng sedihnya,, movie yang kita nak tengok tu sumerrrrr 18SG. Haishh.. 진짜! Last skali kitorang tngoklah citer Maleficent. Boleh tahanlah citer die.. Bestlah jugak...

Then, dalam pukul 1 lebih kitorang balik rumah dalam keadaan ngantuk + mamai masing-ii termasuk Ana. Well.. Ana biasa dalam kereta tidur sambil headphone kat telinga. Lagu tu tak pernah pause pun.. Lagu korea lah.. EXO. Haha.. Sometimes, dgr lagu Shinee, GD. Tapi, serius Ana cakap.. lagu EXO paling banyak! Keh keh keh.. Ni kira one of my habits lah.. Gi mana-mana walaupun setakat pergi supermarket / klinik / just gerai tepi jalan..headphone still kat telinga. Nak dipendekkan citer.. Jejak je kaki keluar rumah..headphone terus kat telinga. Haha.. Tabiat yang tak elok. Mesti dikurangkan. Even nak balik asrama pun headphone still kat telinga.. Haha..
.
Semalam? Duk rumah je.. Menghabiskan episode My Love From Another Star.. The ending... kurang berpuas hati. Puas tapi kurang.. Since Do Min Joon just boleh dtg kat Bumi tu sekejap-sekejap je. Paling geram, he's still an alien. 아이구... Today? Takde wat pape sangat. Tapi, excited lah tadi dapat buat passport. Destinasi pertama kat mana ek? Haha.. Dah berangan dah.. Ana harap sangat,, Ana dapat pergi tempat yang Ana nak pergi dari tahun lepas lagi.. Makkah smga ada peluang, India ( I just wanna visit the Taj Mahal there), Paris, Korea! Haha.. Hopefully.. 그리고,, Singapore!
Banyaknya.. kerja dulu! Hehe.. Ok, this is a video that I wanna share for this story! Hope enjoy! Assalamualaikum

Tak ingatlah Ana pernah bagi ke tak video ni.. Hehe..

2 comments:

  1. Dah lama tak main bowling :)

    ReplyDelete
  2. saya pun baru je belajar main boling & selalu ke "LONGKANG" hihihi

    ReplyDelete

Love you!