Showtime~~

Ana Myhusna | 01:55 | 3Comments |


신사 숙녀 여러분
('Let Out The Beast' song)
Maksudnya? Hadirin sekalian? Tuan-tuan dan puan-puan? Ladies n gentlemen? Lebih kurang gitulah.. Hehe.. Tah papelah Ana ni ek? Ingatkan masuk maahad belajar BArab. Ni, korea pulk yg dia belajar ye.. Haha.. Belajar dedua sebenarnya.. Since ramai kpoppers di situ.. Hoho.. Kpoppers yng tak lagho mana pun.. Biasa-ii je.. Haha.. Okk.. Takdelah nak cite pape sangat pun..
Nk tanya korang ni.. Siapa yg tau Full Concert EXO The Lost Planet tu? Ana tengok cut dia, rasa cam nak tengok full concert terus.. Haha.. Adalah jumpa. Tapi takde sub. Faham tu bolehlah.. tapi tak jelas.. Ana asyik merungut je. Nak jahit je mulut penonton-ii kat situ.. Heshh.. Apalah nak dijeritkan sgt.. Relax der.. Huk allooohhh.. Biaseler tu.. Cheers namanya tu.. Hoho.. Ana tngok ckit je yang first day dia.. Pastu terus alih perhatian pada Roommate. Show yang daebak! Hoho.. Ana rasa,, sekarang ni Ana asyik tengok show je. Since kalau tengok drama banyak nangis. Drama katokannn... Bila tengok showw pun menangis.. Eh? Apsal? Lawaklerrr.. Gelak sampai menangis-nangis.. Hoho.. Takdelah.. Saje je.. Belum pernah lagi seumur hidup Ana, ketawa tak tentu pasal camtu.. Astaghfirullah.. Teruknya kalau gitu.. Korang pernah ke? Haha.. Kalau pernah tu.. Teringin nak tengok.. Ahakss.. Hehehehe..
So so so.... Siapa yang tengok roommate nih? Jom gosip jom! Astaghfirullah.. Haha.. Cecite ckit pasal show tu.. Lawak kan korang? And dari situ kita tau.. Artis bangun tidur macam mana.. Artis buat apa masa senggang.. Even yang girls tu pulak suka citer pasal apa.. Uuuuiii.. Gosip hok jantan lah kan.. Haha.. Kasar ke bahasa.. Harapnya tak lah.. Kalau ye... 죄송합니다!! Hohoho..
Back to the topic,,,,,and also kita boleh tengok Chanyeol hari-harinya macam mana. Baru Ana tahu.. Kesiannya EXO. Banyak schedule diorang sampai pukul 7.00 pagi pun ade kan? Kompem! Tak solat subuh.. Erkkk.. -_-" Keh keh keh.. Gurau je.. Ana tengok Roommate pun lepas dapatt tahu ada Chanyeol kat situ.. 아이구... Tak berhabis dgn EXO dia tu ye! Tampor kang..
Hehe.. Dalam show tu ada lawak, sedih, gedik, mengada, poyo, over.. Apa lagi ek? Haha.. Bila Ana tengok show ni, baru Ana perasan.. Hidup ni.. Kaya macam mana pun.. Kalau tak kaya pun.. Hot macam mana pun hang.. Tak semestinya hidup kita ni akan sentiasa bahagia.. Nampak dorang cam best je jadi artis.. Best.. Depan peminat je.. Setiap manusia kan ada fake smile masing-masing.. Macam-macam gaya ada..

Nak gaya apa? Semua diorang boleh bagi.. Tapi kan.. Chanyeol nampak happy jer.. He's always smiling. Wherever and whenever. And he doesn't look like a 22 y/o namja. But looks like 12 y/o. Haishh.. 진짜요!! Tak tipu nih.. Hohoho.. Kalau tngok EXO Showtime pun camtu gak.. Cuma dia nampak lebih friendly lah dgn EXO members. Omo.. Teringat Kris pulak. Heshh.. Eh budak ni.. Asyik lari topik je.. Hehe.. Okay-ii.. Hurmmm.. Apa lagi ek?
Hah! Pastu..dalam show ni.. Ana ada teringat satu parody ni. 'Love is an open door'.... Haha.. Sape tengok show ni? Ingat tak time ni? Dong wook & Sae Ho buat parody lagu frozen. Haha.. Sakit perut Ana gelak time tu. Sampai adik Ana kata "Kakak ni gelak cam hantulah.." Wakaka.. Haha.. Sebelum tu, Sae Ho ada buat dengan Chanyeol since Chanyeol hafal lagu tu. Pastu baru Dong Wook buat ngan Sae Ho dalam kereta. Sebijik cam video kat bawah ni.

Kalau nak tengok.. Tak silap Ana ep1 ke 2. Ntahlah.. Ke 3 ek? Tak ingat.. Omoo.. Nanti korang cerlah cari kalau nak tengokl..Okay.. Since it's now 1:50 a.m. I think I should sleep. So goodbye! Assalamualaikum.. ^^


~~사랑해~~

3 comments:

  1. hai jom join anda di tag
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  2. HAAAHAAHAAA..aiman pon baru amik ngn kawan variety show roomate tuh....rama kata best....maahad mana?

    ReplyDelete

Love you!