Sharing Is Caring

Ana Myhusna | 21:46 | 2Comments |


Hai semua! Apa khabar? Rasa cam dah lama tak bukak blog.. (Mmg lama pun..) Korang pun mesti tak jenguk dh blog ni since dah xde post yang menarik untuk dibaca kan? (Sebelum ni menarik sangat lah tu??) Okk.. Harini, Ana takde benda nak cakap sangat.. Sbb Ana ada kerja lain nak buat.. Presentation powerpoint lagi.. Tu pun, dah hantar kat c'gu sebenarnya.. Tapi, rasa cam aa benda yg nak diubah.. Pastu nak hantar yang baru.. In Shaa Allah.. Kena tanya partner Ana dulu.. Well.. Harini Ana nak share beberapa video yang membuka minda korang. Hoho.. Sebab tu tajuknya sharing is caring.. Sbb korang, Ana share.. Cehh.. Jom kita buka hati kita tengok video ni smpai habis.. Jangan ada yang SENTOOPP.. Orr,, jangan takde perasaan langsung. Kalau rasa vid yg Ana share ni ada kena mengena dengan diri korang. Maybe, korang baru tau sesuatu ilmu lepas tngok vid ni ke.. Then, berhijrahlah.. Bukan hijrah dari Taman X ke Taman Y. Takyah pindah rumah.. Hijrah dari segi akhlak n lain-ii.. Ececehhh.. Tngok jeler ye..


Hah.. Bila tgk video ni teringat cerita yang Kak Hainil (Upper 6) kat sekolah Ana cerita masa dia nk gi kem.. Kak Hainil ni jumpa sorang lelaki, nmpak cam gangster.. tapi, rupanya dia ni baik.. pemandu teksi orangnya. baju cam mat rempit.. tapi, time dalam teksi tu..dia banyak bagi tazkirah kat Kak Hainil.. Look! Don't judge a book by its cover okay.. ^^ Siapa tak kenal Kak Hainil nih?? Amboi.. Bapaknya kenal pulak ye! Kehkeh..





Ni dalam English Version



Okay.. Nak banyak lagi? Boleh search nama ni kat Google
Aiman Azlan
Smile 2 Jannah
TH Film
CBO Studio

Okay.. Di Samping itu.. Nak promote ckit.. Sape tau novel Vehaen?? Novel tu best.. Sedih.. Dan beri banyak pengajaran.. Ni F5 kat sekolah Ana yang buat.. Even Ana belum baca lagi.. kawan-ii Ana dah citer.. Ana nak beli kat sekolah.. Tapi, selalu lupa nak bwak duit. Pastu bila nak pinjam.. ramai lak yg beratur.. Skang ni pun.. Ana tengah beratur novel lain.. Hoho.. Kat asrama tu takde kerja lain selain baca novel aje..
Ni dia trailer novel Vehaen.


Ni pulak video yang putera sekolah Ana buat sebelum bulan Ramadhan haritu. Jom tengok!

Yeah.. Ramadhan dah datang.. Ohoho..


Ni lagu Let It Go yang cover by AMAR tu.. Dorang wat video.. Heshh.. Pandai noh..Kehkeh..

Ni lak video yang korang takyah tengok pun takpe.. Saje je share.. Hoho.. Sharing is caring. Wadushh!! o.O

Tapi, yang first-ii tu.. Time pakai beg.. Hope takyah ikutlah cara pakai beg camtu. Tak btul tu.. Ehh?? Beg patutnya masuk dalam tudung. Maksudnya, bagi tudungnya yang kat luar.. Hoho.. Okaylah.. Assalamualaikum..

2 comments:

  1. Uih.. Mesti teratur keadaan sekolan kan? Tapi yang bab jerit tu, lawak ah.

    ReplyDelete
  2. @Aily Pop Haha.. Mmg.. Time first-ii tgk vid ni kat skolah pun.. Rasa jantung ni cam nk jatuh dgr suara menjerit tu.. Hoho.. :D

    ReplyDelete

Love you!