Terkenang Ketika Itu

Ana Myhusna | 11:17 | 2Comments |


여러분, 안녕!
(Amik masa seminit nak taip.. Hoho..)

Okay-ii.. Terkenang Ketika Itu? Time bila ni?? Alamak aii.. Hehe.. Tadi, Ana bukak fb.. Asalnya tujuan Ana bukak tu saja-saja je nak chat ngan Fitri, my bff. Bukan laki, pompuan auu!! Pastu, tgklah notif. Adalah yang masih lagi post kat group 5 Amanah.. Ana bukaklah.. Notif tu lama dah sebenarnya.. Haha.. Notif Ana beratus hari-ii.. Tak baca je.. Then, Ana tengok cover photonya..

Gambar Ana kelakar time ni.. Tak tau pun cikgu nak tangkap gambar.. Siyesli.. Time ni tahun 2012. Time ni setiap kelas kutt ada persembahan lagu patriotik. N persembahan kitorang jadi persembahan terakhir a.k.a penutup majlis.. Ececeh.. Tak silap sebenarnya,, ni pertandingan..


Pastu.. Ana tengoklah pemilik gambar ni kat fb. Guru Kelas Ana time drjh 5. Cikgu tu sekarang dah pindh SK Leftenan Adnan kalau tak silap.. Pastu, Ana tengok dp cikgu tu. And gambarnya, gambar dengan bff dia a.k.a guru kelas Ana tiime darjah 6. Time tu Ana tengok sweet bebenor.. Then Ana stalk lah fb cikgu Ana nih.. Jumpa lak gambar time drjah 5. Time tu sambut hari raya kat sekolah.. Ohh I miss this time.. Teringat satu tweet dari kawan Ana nih..

Tweet kami.. ketika itu.. Baru-ii ni.. Hehe.. XD
Time ni, agak terasalah rindunya.. Tapi, Ana tau.. Yang dia desperate nak sgt tu,, kuih rayanya.. Tiap tahun, bawk kuih raya yang mama Ana buat,, dia mmg takkan ketinggalan makan kuih tu.. Peliknya,, tak jemu-ii.. Ahakss! Kembang ckit.. XD

Rindu nyerr kelas Ana.. Agak bersepah right kelas tu? Haha.. 
Ohmoo... Rindunya...sekolahh...

  
They are quite cute right??

Ni pulak memang hobi kitorang.. Ataupun senang citer habits kitorang.. Bila habis sekolah ke.. UPSR nak dekat ke.. Rindu ke.. Ucapan hari raya ke.. Salam Ramadhan ke.. Over lah tu.. Banyak pulak ye.. Hehe.. Tak kesah lah pape pun.. Memang cara nak ucapnya begini.. Conteng-ii..Hias-ii.. Kasi kretipp.. Capture, post, tag nama.. Haha.. Ada banyak lagi gambar cenggitu.. Nak cari kat fb tu malas.. Hoho..
Takdok kerja buat bintang bagai.. Heshh.. Ada banyak lagi ni gambar yang Ana stalk tadi.. Geram lak.. Rasa cam nak post sumer.. Takpelah kot..
Caption : Star For 5 Amanah

Hehe.. This star just for us.. Cantik kan? Colour-ii baju.. Ana nak cuba refresh sape pnya tangan tu.. Hurmm.. Yg kurus gila tu,, Ain.. Baju hijau,, Safii.. Yg hitam n biru tu.. Hoho.. Tara ingat oohh.. Aloo.. Sori pemilik tangan.. Tp, yg hitam tu mcm tangan Laili je.. Betul tak? Hehe,, and the other one.. hmm.. najiha?? Eshhh..



Ni time hari raya tu gak.. Takde kerja promote phone.. 2 singgit.. Nak? Hehehe.. FYI, budak zaman skang kan.. suka selfie.. barang mahal.. Phone bersepah kat sekolah Ana time tu.. Bukan bersepah atas lantai.. Maksudnya, bila orang pegang gadget like ipad ke phone ke.. Bila tanya sape punya.. Nama orang lain yang dia sebut.. Gituler lebih kurangnya.. Haha.. Yang penting selfie tak pernah lupa.. Sekurang-kurangnya,, 50? 100?? gambar kot... Hohoho.. Lebih lah tu kan..




Orite! Assalamualaikum semua.. Have a nice day! Today Ana balik asrama.. Hikshiks.. :'(

Goodbye.. 안녕.. 

2 comments:

  1. Uhukk uhukk. Haha.. Hitam? ... Kelabu lah. Ingatkan tangan laili hitam tadi. Yang kelabu tu laili. Yang biru najiha. Yang lain, yang husna sebut, tu betol. Kebanyakn gambar, credit to laili right? Bhahaha..

    ReplyDelete
  2. @Aily Pop Oh yeah.. Kelabu.. Hoho.. Betullah yg kuta sebut sumer! Wohoo.. Hehe.. Yeah.. Credit to you.. Ahakss.. XD

    ReplyDelete

Love you!