Homework Terasa Banyak

Ana Myhusna | 22:10 | 3Comments |

Hai semua!! Betul ke homework banyak sangat nih Ana? cehh.. Takdelah banyak.. Tapi,, terasa berat bahu memikul.. Homework yg Ana buat mula-ii skali minggu nih.. video sejarah. Oklah.. Ni hari sabtu a.k.a semalam punya kerjalah.. Kawan-ii Ana datang.. Pastu buat sama-ii.. Kesian dorang.. Rumah jauh-ii.. Well.. Senang citer.. Kami tinggal di Selangor.. Hehe.. Okk.. Kitorang start buat video pukul 9 lebih gitu.. Pastu.. habis dalam pukul 4 lebih.. Tapi, kawan Ana sorang nih.. Balik pukul 5 lebih camtu.. Kitorang pun amiklah kesempatan tengok fb.. Stalk sana stalk sini.. Aceceh.. Kenal kawan sekolah lama masing-ii..
"Ha! nih kawan aq.. Dulu dia takdelah hot.. Skang nih.. Perghhh.. hot.."
"Ni lak kawan aq. Skang dia lagi cantik dari dulu.."
"Ni kawan aq.. Dulu tak suka selfie.. Skang punyalah.."
"Nih kawan aq.. Makin gedik dia skang.. Risau aq manusia zaman skang nih.."
'Kau zaman mana?' - dalam hati Ana lah..
 Hek! Sepanjang buat video nih.. Sebenarnya,, boleh je buat cepat-ii.. Tapi.. dsebabkan banyak selfie.. Tu yang jauh benor masa melencong. Ish ish.. Selfie tak berhabis kan.. Terasa cam nak tunjuk part-ii vid yang kitorang buat tu.. Tapi,, tunggu lah dulu.. Tak surprise nanti.. Hohoho.. Okk.. Ni gambar selpi nya.. Ish ish..




Tak tersusun kan? Haha.. Ntahlah. Asalkan dapat tengok tu sudahler..  Hehe.. Pastu.. Selain video sejarah.. Nak kena folio sains.. Pastu naik cuti nnt.. Kena campurkan idea dalam folio dgn ahli group pastu.. buat presentation.. Lagi stress.. pastu, kena buat lukisan pensel pulak.. Susah tau tak.. Contoh?



Rasa-ii? Erghh.. Lukis biasa2 pun Ana tak paka lagi.. Nak jadi macam tu? Mmg taklah.. Tlglah Ya Allah.. Terasa cam.. Skang baru f1.. Takdelah teruk sangt.. F2 nnt kena seksa teruk-ii ngan seni nih.. Ana tgk akak dorm Ana.. Hari-ii sibuk ber water colour.. Bila ditanya.. Kerja rumah.. Banyak nya!! Heshh.. Ok ok.. Sabar.. So, Ana kenalah belajar dari yang sikit-ii nih.. Nnt f2 dah tak berehat tangan dok buat seni je.. Okk..
Ni baru kerja rumah yang susah-ii.. Yang ckit-ii macam maths lah.. n len-ii tu.. Tak campur lagi ann. Geo lagi.. Oklah..
Assalamualaikum.. ^^


3 comments:

  1. selamat bercuti, biasalah.. pelajar walaupun cuti sekolah. homework tak cuti jugakk. huhu.

    ReplyDelete
  2. pehh muka fatin xD anyway siapa f2 dorm awak?

    ReplyDelete

Love you!