Akdong Musician

Ana Myhusna | 23:48 | 4Comments |

Wooo.. Hai! Wahh.. Lamanya tak update.. Hehe.. Okk.. Time ni baru nak amik kesempatan. Ana tak taulah nak citer pasal apa.. Btw, Selamat Hari Raya Aidiladha.. Hehe.. Takde benda sangat pun nak update. Tengah pikir idea nih.. Oklah.. Ana nak share pasal Akdong Musician. Siapa tu? Alaa.. Ana rasa ramai je yg kenal.. Lagi-ii kpoppers ni kan? Well.. Kalau x kenal pun xpe.. Tak penting pun.. Korang dgr lagu kat blog Ana ni,, best tak? Hah.. Tulah dia AKMU. Kalau korang nak tahu,, diorang lah penyanyi duet paling comel Ana pernah jumpa. They are siblings.

Comey kan? Lagi-ii yang perempuan tu.. Semua MV dorang, Ana tengok that girl is very cute. Her name is..Soohyun.. Tak sillap lah.. Yg laki tu,, Ana tak ingat.. Kehkeh.. Nama dia senang ingat sbb nama tu familiar. Huhuhu.. Jom tengok vid dorang. Ana tunjuk favorite Ana jelah ye.. Hehe..

Ni best! Sebelum ni, Ana pernah dengar lagu ni dalam drama. Tapi tak ingat drama apa.. Skang baru tahu,, dorang penyanyinya..

Ni comel video nya.. Lagunya best.. Tapi mv paling comel lagu ILoveYou okayy.. Haha..

Ni pulak.. lagunya jjang! Hehe.. It may attracts your heart, because of their cuteness.. Haha.. soriler kalau broken.. Belajar kan.. ^^
Kali ni, Ana nak tunjuk cover project by YG Entertainment. Biasanya dalam YG ni banyak yang jenis-ii macam bigbang n 2ne1 tu.. paham-ii jelah ye.. Tapi, diorang 2 beradik ni is very different thing. Comey sangat!!

Ana start kenal dorang time dengar lagu Taeyang yang dorang cover nilah.. Sbb Ana minat giler ngan lagu Eyes Nose Lips nih.. Then, terjumpa dorang cover. Memula pikir budak utube biasa je.. Tapi,, bila tgk cover project by YG tu.. Buat Ana rasa cam nak check pasal dorang.. Kehkeh.. Memula tengok.. Hodohnya.. Taknak buat plastik ke?? Bila lama-ii terasa cam.. comel lak.. Haha.. Oklah.. Assalamualaikum..

4 comments:

  1. sya tak kenal depa ni pun..ahaha.. tak berapa minat kpop

    ReplyDelete
  2. @nana liena Takpe.. Tak penting pun kenal dorang niih.. Hehe.. Baguslah tu tak minat kpop.. Bukn cam saya! Hek! Hehe.. ^^

    ReplyDelete
  3. yes! muda lagi kot diaorang tapi sangat berbakat, sebab tu yg ambil diaorang. abang dia nama chan hyuk. hehe..

    ReplyDelete

Love you!