Morning You Allss

Ana Myhusna | 06:54 | 2Comments |

Semalam Ana dah delete segala linkies atau banner blog yang takleyh buka. Since, dari awal tahun Ana tengok ada je blog yang takleyh buka. Setiap kali Ana buka blog tu selalu tak boleh buka. So, Ana mmg dah fikir nak delete semua blog yang tak available ni waktu cuti last year. And I did it! So, sape yang rasa blog dia ada exchange ngan Ana sama ada banner atau link boleh cek dekat page links. Okay? Kalau kalaulah takde.. Maybe korang tukar url blog tapi,, tak bagitau,, Ana dah delete ke.. Bagitaulah ye.. Ana boleh letak balik. Sebab banyak banner n link yang Ana delete sbb takleyh buka. Ataupun maybe blog korang in process ke.. tengah edit sikit.. korang privatekan,, bagitaulah ye.. Nanti Ana letak balik. Okay?
Satu lagi, kalau korang tengok dekat list lagu blog Ana ni, ada banyak. So, tukarlah ye kalau tak suka dengar lagu yang tetibe keluar tuh... Sebab certain orang tak minat nak dengar kpop.. Rasa cam nak campak laptop bila dengar. Hehe.. Since Ana ni minat je semua jenis lagu yang pelbagai bangsa asalkan bestt,, tu yang segala jenis bahasa tu ada walaupun banyak gila lagu korea nya.. Hehe.. Mana tahulah korang suka bertandang dan baca entri.. Sampai satu jam pun tak henti baca.. Haha.. Ada ke? Tak rasa ada.. Kawan sekolah Ana tu boleh citer agik.. Dorang baca tak henti. Ntah apalah yang syok sangat kan.. Tak tertinggal satu entri pun pulak tu.. Adoiyaii.. Malu pun ada.. Sebab setiap kali balik je asrama ada yang dok ulang balik ayat Ana kat blog ni.
Sebelum ni, Ana letak lagu Give Love.. Last sekali, kawan Ana yang tak minat korea tu, dok ulang-ii lagu tu.. Haha.. Comey je.. (Baca kee??) Okayyy.. Pagi-ii lagi dah bukak blog.. Dahlah tido lambat.. Okay!! Assalamualaikum..

2 comments:

  1. Hi! Pretty blog. Hope you can visit my blog. Let me know what you think about it and if you wanna follow each other. :)

    Sammie
    MY BLOG: Sammie The Stargirl

    ReplyDelete

Love you!