Review Followers Ke-500

Ana Myhusna | 11:36 | 3Comments |

Yeay! Akhirnya blog Ana capai followers yang ke-500.. Hehe.. So, harini Ana nak review blog yang telah menjadi follower ke 500 tu..

Nama owner blog ni Kak Nadratul Syazwana. Klik untuk ke blog tersebut. Alright.. Blog ni nampak simple tapi mudah nk baca right? Tu yg bagus.. Bukan cam blog Ana nih.. Dahlah berlagu.. Tulisan pun kecik.. Hehe.. Well.. Ana suka dengar lagu time menulis or buat kerja-ii lain like study or baca buku. Tu yng berlagu. Tulisan kecik tu pulk minta maaf lah ye.. Comel.. Hehe..
Okk.. Berbalik pada blog tadi. Kalau korang bukak atas sekali ada gambar akak comel ni..berbaju exo lagi.. heheh.. Bawahnya ada gambar-gambar tu kan.. Jom kita klik sama-sama. Hehe.. Pastu kalau korang nak cari pape tips boleh tengok kat blog akak nihh.. Banyak tau tips.. Untuk memudahkan korang cari, korang klik je CTRL+F then tulis keywoard untuk tips yang korang cari. Tu akn memudahkan korang untuk jumpa sebab tips nya banyak sangat. Good good!
Kalau klik travel pulak korang akan tengok tempat-ii yang Kak Nad dah travel. At least korang tahu serba sedikit pasal tempat tu right? Pastu ada banyak lagi sebenarnya. Banyak sangat! Tu yang bestnya tuh.. Kalau klik review pulak, ada movie, novel, barang kemas and macam-ii lagi yang di review. Pastu ada jugak entri pasal agama like kelebihan baca surah Yasin.. Bagus nih.. Banyak benda korang boleh cari. So, what are you waiting for? Check out blog ni n follow! Hehe..

Ok! Assalamualaikum.. ^^