Next Year....Aku...

Ana Myhusna | 11:19 | 2Comments |

'Next year aq form2. Form 2 weyh.. Form 2 weyh....next year!' Biasa arh ni ann dak form1 kalau masuk form2 .. Kalau kat sekolah Analah.. Biasa dak-ii asramalah cenggini.. 'Weyh.. Next year form1 lak bagi salam kat aq weyh..' , 'next year aq boleh buat tu buat ni..' , ada gak yang cenggini..emo katakan.. 'weyh..next year dah xde form5. aq bakal rindu dorang!!!' haha.. biasalah tu.. Sekolah Ana lah..
Waktu bulan 11 haritu.. Baru je cuti.. KB (ketua batch) kitorang dah start rindu kat akk form5 uuuu.. Haha.. Tak silap, time tu..dorang still exam lagik.. Pastu, KB Ana pogi kacau akak form5 dorm kitorang.. Dia siap citer kat Ana lagi hah! Memanglah citer kan.. Kalau tak Ana tak tau.. Hehehehe.. Malam-ii,, time akk tu tengah belajar..dia gi mesej akak tu.. Memula dia wish gudluck spm lah kan.. Lepastu boleh pulak taknak kenalkan diri. Akak tu tak tau lak tu sape yang mesejnya.. Pastu si kb nii bagitau tarikh lahir dia... Kompem-ii lah.. form1 kan.. 2001~~ Hehe.. Tapi malangnya.. form1 ni ramai sangat.. Manalah nak ingat besday sorang-ii kan.. Ana pun bukannya ingat besday akk form5.. Sedihh.. Even satu dorm! Waduh2.. :eyesclose:
Tapi, lepas dah kacau-ii tuh.. Si kb ni beritahu lah namanya.. Sampai habis kredit akk tu dibuatnya.. Heishh... Balik asrama nih.. nak kena dia nih.. Hehe..
Okayh!
So back to the topic.. Next year aq form2 weyh!! Haha.. Tak habis-ii.. Form2 je weyh.. Pastu form3,,,,PT3! Habislah.. Next year kena belajar betul-ii nih.. Persediaan awal donggg... Hehe.. Pastu form4.. pastu form5! Ya Allah.. Kejap je kan masa ni berlalu.. Tup tup je aq dah form2.. Pastu pejam celik pejam celik.. Nak hadap SPM dah.. Haha.. Ceh wahhh.. Dah berangan dulu dahhh.. Belajar pun malessss.. Bukak buku je tidur.. Bukak buku je tidur! Novel cinta tu celik pulak! Tak terpejam mata nih... Kehkeh..
Next year jugak aq In Shaa Allah akan menunaikan umrah.. Alhamdulillah.. Doakan Ana baik-ii ye kat sana.. Kira bulan 1 sekolah lagi dah ada hari yang tak datanglah ye.. Hehe.. Takpelah tu kan.. Hah! Lepas gi umrah barulah boleh melancong negara lain.. Paris, London, Tokyo, Singapore, hah!!! Koreaaaa... Haha.. Berangan je tak jadi kann.. Usaha dulu.. Okayh! Assalamualaikum.. smile!

2 comments:

  1. Ehh, seronoklah masuk form 2. Akak tahun depan nak masuk form 4 dah tapi rasa nak stay form 2 lagi sebab akak rasa time form 2 lah tahun yang paling best untuk akak.. :D

    ReplyDelete

Love you!