Alhamdulillah..Selamat

Ana Myhusna | 17:20 | 3Comments |

Alhamdulillah.. selamat sampai dan selamat balik. Actually, baru je balik nih.. Cume yelah kan.. Terpikir kan blog jap.. Bukaklah update jap.. Japgi nak tidur..rehat.. Alang-ii dah jama' asar ni.. Kehkehkeh.. Dekat makkah,, tidur banyak mana pun.. Tak cukup.. Sebab penat beribadah.. Siyes.. Ana kalau satu hari tu takde schedule pape.. lawatan takde bagai semua.. Ana sekadar pergi solat jamaah kat masjd pastu tidur kat bilik. Kalo rajin tu biasa pagi-ii sebelum subuh lah Ana buat tawaf sunat. Time tu je syok buat tawaf.. Udara sejuk.. Solat pun kat situ.. Bukan betul-ii depan Kaabah.. Tapi, kat tingkat 3.. Tingkat paling ataslah tu.. Nampak gak kaabah dari atas.. Tapi, bestlah udara sejuk kat atas. At least kurang sesak.. Time first day sampai.. Nak wat tawaf tu sesak bebenor. Since betul-ii depan Kaabah.. Mmglah kan.. Pape pun seronoklah.. Rasa nak pergi lagi pun ada. Alhamdulillah.. Ana dapat buat dua kali umrah.. Hehe...
Okayh.. Ni sebenornya.. kawan Ana yang suruh update... dia kata sebelum dan selepas pergi kau update.. Tapi, tak silap Ana sebelum Ana tak update kan? So, ni Ana update.. Alhamdulillah.. Selamat sampai.. Hehehe.. Okay tak nak citer panjang.. Sekadar mengupdate.. Hehehe.. Assalamualaikum.. Nak pi tidur.. Kikiki..