Sekolah~~ Sekolah~~

Ana Myhusna | 22:47 | 1Comments |


Nak masuk waktu persekolahan dahhh.. Arghhh.. Lusa nak balik asrama.. Stressnya.. Nk kena kemas barang lagi.. Ana ni dhlah jenis yg tak suka kemas barang... Pastu, minggu depan nak gi umrah.. Kemas lagi.. Awal tahun ngan akhir tahun mmg susahh.. Asyik packing barang je.. Balik wajib setiap 2 minggu pun susah.. Asyik nak packing barang je.. But at least,, Ana packing baju kotor! Hohoho..
Ni pun.. dah kemas-ii.. packing-ii dari semalam.. Still gak rasa tak kena.. Mcm ada yang tertinggall.. Bila cek balik sume okay.. Weyyyy.. Poningnya...
In Shaa Allah.. Takde pape kan.. Risau sgt ni.. Takut ada yg tertinggal.. Ni pun, kemas barang yg penting je.. Yg tak penting cam buku-ii yg bukan skolah ke.. apa ke.. tak kemas langsung.. Sekadar kemas keperluan yg mmg betul-ii perlu je.. Tu pun, fokus tuk seminggu je.. Since minggu satu lagi,, balik lagi sekali.. So, x delah kemas semua.. Tapi, terasa cam..nanti Ana pegi umrah.. Ana akan tertinggal banyak aktiviti awal tahun.. Like, mesyuarat koko ke.. latihan merentas ke.. mesyuarat rumah sukan ke.. Koko koko koko lah sumer! Dahlah tahun lepas pun.. Ana cam x tumpu sangat.. Since baru form1 ann.. Hurmmm.. Takpelah kan.. Harapnya, tahun ni okay jelah sumer.. Yg penting tu, Ana dapat pergi umrah! Dengan tenang... Nampaknya, Ana kena gak lupakan koko koko koko bagai tu sumer.. Heee...
Orite! So, nampaknya sekarang.. makin tipis lah peluang nk berblogging! Hehe.. Jangan biarkan blog Ana berhabuk je tau.. Baca lah banyak kali pun.. Tapi, kalau dah boring..nak buat camne kan.. Hehe.. So, goodnight! Assalamualaikum..

1 comment:

  1. assalamualaikum. jom join GA ni. ada hadiah novel :3 http://nik-ainaa.blogspot.com/2015/01/giveaway-blog-nik-ainaablogspotcom-2015.html

    ReplyDelete

Love you!