2015 March Entry

Ana Myhusna | 20:55 | 0Comments |

Haluuu.. Masuk bulan 3 dah... Bulan feb satu je entri Ana ek? Hehe.. Tak banyak masa sgt skang.. Hehe.. Study je taun nih.. Bukak laptop pun bolehlah.. Drama pun dh kurang sgt layan.. Lagu je layan.. Hehe.. Drama banyak terlepas.. Healer tak habis tengok.. Blood dh start tak tgk lagi.. Spy lagi lah.. Baru tgk ep 1.. Pastu, stop.. Citer apa lagi?? Roommate? Lagi ahh.. Haha.. Skang ni bukan masa nak main-ii dah.. Kiamat pun makin dekat.. Takleyh lagho sgt.. Ibadah kena banyak.. Tak tau naper taun nih.. asyik pikr camtu jee.. But now nak study.. Since lusa exam.. Ujian formatif je pun.. Tapi,, kena wat btol-ii.. Hmmmm.... Pastu lepas ujian.. Cuti seminggu! That's great!!! Hehe.. Yg kompem balik kampung.. Hoho.. Since blog Ana ni makin bosannn.. Tuto pun dh lama tak post.. Sori sesangat yg request tuh.. Tak sempat nyempat nak tgk Cbox.. Cuti seminggu kerja rumah dh ready stock.. Biasa lah tu.. Break a leg Husnaa...
Kay.. cam pendek sgt je ann.. Nak taruk ape nih?? Jomlah kita bermuhasabah balik diri kita.. Apa kita buat harini?? tgk balikk.. Plus,, jom tgk video!! Lama tak post nahh...

Ni Video batch XTROVIA kat skolah Ana.. Taun lepas punye video.. Saje share.. Adelah gak pengajarannya tuh...


Ni lak.. 3 tahun lepas punya.. Ana blom masuk maahad lagi.. Tapi, adalah nasihatnya...yang disampaikan... Hehe.. Kalini,, share skolah punya video jelahh.. Since kebetulan tgh tgk..

So, tha last!! Video Mat Luthfi!! Yeayyy.. Hehe.. Kompem ramai dah tgk.. Ana saje je post nih.. Nak memenuhkan entri... Kotlah ade yg tak tgk lagi.. Ade ke? Cam tipu je... Boleh jadi gak ann..


Okay.. Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment

Love you!