Nightline by me.

Ana Myhusna | 23:24 | 0Comments |

Orite.. Alang-ii free ni.. updatelah kan.. Lagipun,, dh tak ramai sgt pun kan viewers nyee.. So,,, post pun x guna.. Xde org nak baca.. Hekhok.. Nk blogwalk lagilah.. Dh malas dh gaknya.. Tunggu cuti yg lagi panjang ni ye.. Kalau homework tak bertimbun ahh.. Ana pun sebenarnya baru balik dari Johor.. Duk sana semalam.. Since my uncle are getting married.. hehe.. Tadi baru habis nikah...kenduri bagai.. Nanti nak balik Ganu pulak.. kenduri kat situ..
Baju tema kitorang hijau emerald... Pastu, yang mmg betul-ii hijau emereld tu Ana sorang je.. Yg len tu.. hampir-ii lah kutt.. Pastu lengan baju nya liplap kau.. Ana punyalah segan nak pakai baju tu.. Time kat homestay.. Nak keluar dari bilik pagi tadi.. malu-ii.. Sbb bajunya cam over benor.. Heshh.. pastu sampai malam lak tu pakai.. Ana dh x selesa dh sbenarnya.. Gi masjid nak solat pun segan.. Malam-ii.. baju dok hot sgt.. Org lenn.. perempuan pakai telekung.. Laki kain pelekat je hahh.. Ana dok capap lak kat situ kan.. Haha..
Nanti kenduri kat Ganu lak.. Pakai baju batik kaler coklat merah gitulah.. Ni pulak sedondon je sumer.. Every year.. Bila mak/bapa sedara nak kahwin je.. Mesti beli baju baru.. Bukan kita yang nak kahwin.. Sedondon sumer lak tuh.. Haha.. Tapi mudahlah kan.. orang senang recognie family pengantin.. Tp family belah sini jelah.. belah sana biasa je baju.. Haha...
Okayh.. Tutup citer pasal tuh.. Last week Ana baru je habis buat ujian formatif 1, hari khamis.. Doakan Ana dapat yang terbaik tau! Ana taknak teruk-ii cam taun lepas.. Even periksa hujung tahun last year tu meningkat.. AAAAA.. Tapi,, sepangjang tahun last year.. Tak banyak A pun sebenarnya.. Periksa hujung tahun je.. So, taun ni.. Ana nak prestasi Ana menigkat-ningkat..Even sekadar formatif.. Ana nakstudy je hari-ii even takde periksa.. In Shaa Allah ler.. Tu takleh janji sgt.. Since kawan2 kat asrama bukan jenis study sgt pun.. Asal siap homework terus tido.. Sbb homeworknya bertimbun.. Hari-ii.. Study ngan homework jeler.. Hihihi.. Okay!! Assalamualaikum.. Goodnight! ^^

No comments: