Coming Soon!

Ana Myhusna | 22:53 | 0Comments |


Halloo.. semua... okayh.. lama x update.. Rasanya,, dh xde dh org yang view blog kot skang.. haha.. Dah bersarang labah-labah dh.. Anai-anai pun dh start datang nak reputkan blog ni.. Haishh.. Baru dua tahun setengah blog ni hidup,, dh nak reput dah.. So,, harini Ana renovate balik.. Bukan renovate jadi lain auu.. Haha.. Tu akan dtg nanti.. Ana sekadar repair je.. Hahh!! Yang skang korang tgk nih.. dh xde anai-anai.. sarang labah-labah pun dh xde. Haha.. Lipas,, telur lipas bagai sumer dah buang! Now,, clean.. yeah!! Okay.. Penat nonsense sendiri..

Act, Ana just nak bagitau maybe next week tapi x tau bile,, Ana nak share cerpen!! Yeay.. Act, ni mcm homework lah.. Kitorng buat dlm masa 1hari je.. Besoknya hantar kat cikgu a.k.a editor.. Penulis 4 orang. Haha.. Tengok tu asyik nonsense je.. Kitorang act saje je nak share hasil air tangan kami bersama.. Well.. time buat tu sebenarnya,, banyak idea keluar dari kepala Ana. Kitorng bincang kat wasap,, main keluarkan je ape yng ade jauh di sudut kepala ni.. Hehe.. Pastu Ana susun sumer..

Kawan2 Ana yang suggest suh Ana share cerpen tu.. Kitorng xlah sebagus org len. Tapi,, kira oklah kitorng dpt siapkan cerpen. Hohoho.. Nanti,, boleh buat novel pulak ann.. Haha.. Tu jauh sngt mimpi tu.. Okayh! Assalamualaikum..

P/S : This week Ana x tinggal asrama!! Air takde.. Hohoho.. ^^

No comments: