Semoga Dirahmati Oleh-NYA

Ana Myhusna | 00:00 | 2Comments |

Ahhhhh... Lamanya tak update yee.. Bukak tu mmglah bukak.. Tapi sekadar tgk-ii gitu jelah.. Updatenya ntah bila.. Hehe.. So, tepat pukul 12:00 malam ni.. Ana nak ucapkan....
Selamat Ulang Tahun for my gorgeous beautiful smart friend....Huda !!
 Well,, actually this is her request. And.. I don't mind to take my time to make this special entry.. It's not wasting the time actually. Because it's for my friend.. And kalau Huda tengah baca this special entry... Baca leklok apa yang Ana taip.. Ucapan ikhlas dari hati.. ^^

First and foremost, happy birthday Huda! Di hari yang special dalam hidup kau ni,, jangan sekadar bergembira dengar ucapan birthday kat fb or asrama n terima hadiah besday .. Kau kena ingat 1 benda,, makin umur kau meningkat,, makin dekat hari nak mati tu.. So, sempena ulang tahun ni,, kita cuba jadi lebih baik daripada sebelumnya... Waktu hari ulang tahun ni,, cuba muhasabah semula diri n cuba ubah yang buruk jadi lebih baik dan baik jadi lebih lebih lebih baik!! Since kita pun tak tahu bila kita mati. Hehe.. Kalau kau dgrlah tazkirah time Islam di Hatiku pagi Jumaat kat sekolah tu,, Ustaz ade kata pasal masa.. So, jgn buang masa kita dengan benda laghoo.. Aq pon lagho gak hehe..
Secondly, aq akan doakan kau semoga panjang umur untuk terus buat amal ibadah... sentiasa sihat walafiat.. lagi2 time tgh jerebu.. semoga kesihatan terjaga,,,,semoga murah rezeki.. rezeki makan minum..kesihatan..duit?? (kalau murah rezki kau kat situ,, boleh belanja aq..) pastu next year PT3 .. aq doakan yang the best ntuk kau.. Doakan aq sekali!! Yg paling penting,, doa aku supaya kau berjaya dunia dan akhirat. Ilmu tu penting nk berjaya dunia & akhirat nih.. Hihi..
Last sekali... semoga persahabatan kita terjalin erat dan akrab.. Sama gak dengan kawan-ii yang lain.. X-Proliven kan united gileee... Puteri comel.. Putera maco??? Klah-ii.. Dh melencong lak.. Ok!! Aq harap kau puas hati lah eh.. Aq x reti sgt nak eleborate point yang aq bagi.. Ade tiga point nih.. Kita elaborate hati ke hati lah ehh?? Hehe.. 
Okayh!! So,, tamat sudah cerita chenta aq.. Sekarang,, jom potong kek!! Huda bawak kek besday kau kat aq!! ^^
Nah lagu besday koo!!

Assalamualaikum!!