Fuh ..

Ana Myhusna | 07:13 | 1Comments |

Haloo.. Ok everytime Ana update,, ayat dia mesti cenggini.. "lamanya x update!!" sebab apa? Ana mmg jarang update pon. Kalau korang tengok update lama mesti pelik. Awal2 je ayat sama.. haha.. Nak wat camne.. Duk asrama cengginiler.. Cikgu kalau dapat tau balik wajib,, hah! semua nak bagi homework n yang paling penting homework tu mesti kena pakai laptop.. nak wat folio lah.. fotostat nota untuk kelaslah.. presentation lagi lah. Kalau boleh setiap subjek tu nak suruh buat presentation.
Kalau tak balik rumah, cikgu suruh pakai pape je. Kertas mahjong pun boleh.. Pape jelah.. Tapi still lagi bagus kalau pakai powerpoint. Haritu cikgu suruh buat video. Dia cam kengkadang rasa macam Ya Allah...susahnya nak buat...
Ada gak cikgu pernah cakap camni hah.. "Yang present ni bawak laptop tak?" And I was like.. huh? laptop? Boleh je nak bawa,, tapi lecehlah sekolah ni.. Nak kena minta surat bawa barang haramlah.. Nak kena minta sign lah.. Nak kena fotostat satu salinan bagi exco lagi.. Pastu, kena bagi exco pegang pula.. Nak guna baru amik.. Aduh leceh.. Ana pernahlah, sekali dua bawa laptop. Biasa Ana x bagi exco,, sebab Ana bawa laptop bila betul2 terdesak so kitorang akan guna je setiap kali ada masa. Then, terus bawa balik rumah bcus I hate people touch my things.
That's whylah.. Tapi bila semua kerja powerpoint dikumpulkan dalam 1 masa,, jadi beban yang amat lah pulak.. Haha.. Takpelah.. Mama Ana cakap, kalau nak berjaya kena banyak berkorban untuk belajar. Mohler kita belajar banyak2.. Hoho..
Okay! That's all for today.. ^^