Boys24 (소년24)

Ana Myhusna | 09:37 | 0Comments |

Haloo!! Korang .. PT3 nak dekat dah.. OMG.. Skang Ana n friends tengah bz buat geo, habis je geo,, terus lisan BM n BI n then trial weyh!! Takut tu takut jugak, tapi bila dpt balik rumah,, hah kau.. cenggini lah.. Okayh takpe asalkan kita usaha n belajar relax2.. sungguh2.. In Shaa Allah,, success..
Ok, main dia bukan ni tau.. Belajar2 gak.. Ana actually saja nak citer pasal satu rancangan korea baru. Dia survival show. Kalau siapa yang pernah tengok survival show before tahulah kot macam mana.. Kalau macam WIN (Who Is Next?) n Mix n Match tu, dia under YG n dia just sesama trainee dia je.. Kalau macam Produce 101 pulak,, 101 trainee perempuan di setiap company akan join rancangan tu. (soriler kalau x tau.. Ana nak kongsi je.. hehe..)
TAPI!!! Kalau Boys24 ni pula,, contestant dia bukannya trainee means diorang takde latihan apa-apa pun untuk jadi artis. Tapi, diorang ada bakat cuma belum diasah je. So, melalui Boys24 nilah diorang akan asah bakat dan lawan. Cuma yang kesiannya, ep 1 lagi dah ada yang tersingkir.
Tapi, boleh nampaklah dia punya makin bagus dalam setiap episod. Episod 2 pulak,, satu group akan tersingkir. Since dia bahagikan kepada 7 kump.
And Ana paling suka 2 group!! Unit white n Unit sky! Dan member kump lain ada je yang Ana support tapi sbb x semua Ana support.. hehe..
Ana time tengok ep1 dia cam x minat lagi auu.. tapi, lepas dh tengok smpai ep 5 since tiap-tiap minggu balik time bulan puasa..ahaks.. dengan cuti seminggunya lagi.. dengan minggu ni baliknya lagi.. So, bila episod baru keluar je,, Ana terus tengok.. Haha.. (Macam mana nak PT3 nih..) Tak salahkan nak enjoy sikit2.. Ana dah give up drama dah nih.. Tunggu masa je.. hehe..
So, nak share jelah video diorang buat mission tiap2 minggu.. Best tau sebenarnya..

ni yang paling latest Unit White tapi x best sgt macam performance diorang yang sebelum nih..

ni pulak video ep 4.. time ni dah ada 1 group yang tersingkir..

time ni Ana start minat diorang.. sbb nampaklah performance diorang tu best.. Especially leader dia n yang first2 start nyanyi tuh.. Youngdooo!!! Diorang ni kira visual Unit lah sebab kalau unit lain bukan xde yang hensem,, ade je.. cuma yang ni cam unit handsome2 bersatu (?) haha,,

ok Unit Sky pulak!

Ok this is the latest performance diorang.. Sangat comel sebenarnya n time ep ni diorang dapat vote tertinggi.. Uwooowww.. Yang awal2 ada atas pentas tu,, nama dia Isaac and he is Malaysian.. Orang Sabah kalau x silap.. Chinese.. Hoho.. Ramai gaklah orang kita support kalau x silap.. Cuma ranking dia dari no.1 jatuh no. 10 tapi slow2 dia jatuh..
Ana minat yang rambut blonde tu hah.. Sangmin.. Sangat comel n ada Key vibe..  (Key Shinee)


Ni pon bolehlah bestnya.. Diorang hampir tersingkir n then unit lain yang tersingkir last sekali.. Ana suka sangat suara yang second nyanyi tuh.. Heee..


ni first performance diorang sama2.. n sorang tersingkir.. hmmmm...

n performance unit lain pun best especially Unit Yellow since leader dia sngt kreatif n member die pun ikut kreatif.. Hoho.. Okayh! Banyaknya ... Adoiyaii... Takpe ni je Ana tgk.. Still focus PT3.. Haha.. Okayh.. Assalamualaikum! ^^

No comments:

Post a Comment

Love you!