Excited Jap (EXO-CBX)

Ana Myhusna | 23:25 | 1Comments |


Tak tau kenapa.. selalunya kalau EXO comeback, Ana excited macam mana pun, Ana tengok sekali then tidur. Esok tengoklah balik. Tapi, malam ni, Ana tengok countdown dekat V-Live, pastu tepat pada masanya,, lewat seminit sebenarnya, Ana buka mv nya,, dan sekarang Ana tengah dengar buat kali ke empat kalau tak silap. Maybe sebab first sub-unit, Ana sangat excited. Haha..
Image result for hey mama exo

Sangatlah excited. Sampai Ana tak jadi nak tidur. Haha lol.. Dekat V App pun Ana dengar lagi sekali. Seriously best, and Ana pun memang dah tunggu lama nak tengok sub-unit ni. Since, diorang nyanyi ost untuk drama Scarlet Heart. Kalau ada yang tengok, Baekhyun, one of the member, is staring in the drama. Tapi, matilah tengah-tengah drama. Tapi, serious best okay drama tu walaupun historical drama. (Ana bukan jenis orang yang akan layan historical drama. Lagi-2 K-drama. Seriously.)

Okayy.. Tu je sebenarnya nak share. minta maaflah kalau tak suka. Haha.. Ana sangat jarang, post entry tentang benda-benda yang sangat lagha ni. Sekali sekala nak excited. Heee..

Okay! Assalamualaikum.

1 comment:

  1. saya suka cherish. hey mama kurang skit.. sedap gila kan dorang nyanyi ost tu... feeling gila.. hope awal tahun depan ada la konsert exo kat KL.

    ReplyDelete

Love you!