New Update

Ana Myhusna | 09:17 | 2Comments |

Today is...Saturday. And my work is drama.. Haha.. Since before PT3, nk tengok drama sangatlah susah. Ana still tengok drama but, jarang-jarang so banyak gila drama yang tertangguh.. Ada certain tu tengok separuh episod je.. Yang selebihnya dah tak tengok sbb ada drama baru. Dia jadi banyak sangat sampai bila habis je PT3, confirm buka laptop and cari drama yang dah tertangguh. Tapi, disebabkan banyak sangat, Ana jadi lupa episod berapa yang Ana tinggalkan. Haha..

Drama apa? Drama korea lah yang paling banyak. Drama Thai. Drama Taiwan. Philipines. Jepun. Tapi, most movie lah. Nasib baik kat asrama, form 3 dah takde PREP. So, every night kitorang kumpul kat bilik TV n tengok movie. Yang pasti bukan korea. It is forbidden ya kat asrama. So, kitorang tengok movie english lah jawabnya. At least we have fun watching it, walaupun tertidur.. Bangun-bangun je, dah habis. Haha. Kadang-kadang tu, bangun-bangun je, dah takde orang. Tu lagi bestlah. Bukan orang tak kejut. Kejut je, tapi kejut sambil kosongkan bilik. Jerit-jerit pakai mulut je suruh bangun.

Novel pun jadi hobi balik dah. Sebab dah takde apa nak buat. Dah lama tak baca novel, so bacalah banyak-banyak sekarang. Ni masalah budak asramalah.. Kalau jadi budak luar, diorang tak banyak benda tertangguh since dah duduk luar kan, diorang boleh tengok drama when the episode keluar,, dah habis satu episode boleh sambung study.. senang je. duduk asrama nak kena tangguh dua minggu. balik baru boleh tengok. kalau balik sebulan sekali lagi seksa.. haha.. nasib baik Ana balik dua minggu sekali. Tu pun selalu dah sebenarnya balik tiap-tiap minggu. Dah  kalau takde air, tak jadi apa gak ann. Tahun ni banyak kali dah jadi budak luar, sebab masalah air kat asrama. Tahun lepas masalah jerebu. Tahun ni masalah air. Ada je masalah kat asrama ni. Time first day n second day PT3 pun, Ana jadi budak luar. Tulah dia. Bersyukur rumah dekat. Hoho..

Alright, tu je kot since Ana jarang update.. So, here it is. New update. Hmmm.... ^^

2 comments:

  1. Teringin nak duduk asrama,menyesal tak apply masa darjah 6 dulu.. btw,blogwalking and done follow !

    ReplyDelete
  2. @nanahuhu.. duduk asrama seronok.. tp certain time rasa cam nak balik je.... hihi

    ReplyDelete

Love you!