Countdown MAMA

Ana Myhusna | 21:40 | 0Comments |

Haloo!! Okay, actually tak ada apa sangat pun nak share. Hehe.. Saje nak citer2..

Tak perlu baca pun takpe. Tak ada yang seronok pun tentang entry ni. Seriously.. Korang lagi annoyed kalau baca sebab Ana tengah fangirling.. Haha..

Ana sangatlah sedang fangirling dengan satu boy group korea ni sampai Ana tengok video countdown mama diorang banyak kali. Haha.. It's just so funny.

Ana takdelah gila sangat pun tengok kpop ni. Just, suka tengok boy group yang Ana minat and Ana suka every group from its company. Okay fine,, Ana gila lah juga tapi alhamdulillah masih boleh kawal.. Haha.. Since mama award tahun ni ada boy group baru yang Ana minat (NCT) so, Ana seriously tak sabar nak tengok. Countdown diorang buat Ana lagi tak sabar nak tengok diorang je lah.. Hehe.. Dengan EXO !! Memang Ana fangirling gilalah dua group ni. Banyak je Ana suka,, tapi tak fangirling sangat.. Haha..



Sangat comel sebenarnya video ni. Sebab yang Japanese and Chinese dua orang tu asyik salah teka je.. Lagi-2 yang Japanese tu.. Haha..

Okaylah ,, tu je nak share..

P/S : Doakan Ana dapat keputusan cemerlang PT3..

No comments: