This Year

Ana Myhusna | 16:30 | 0Comments |

Jadi form 4 susah gak sebenarnya.. Ana memang kalau boleh taknak ambil aliran sains tulen langsung but then I ended up in that class. Plus, the class is very cary actually. I mean the students are. Haha.. Ramai pun yang nak pindah SBP ngan MRSM. Lepas CNY ni tengoklah.. maybe dah berkurang kelas Ana. Ana pun tak tahulah camne.. Rasanya nak stay je kat sini walaupun ramai pindah but still Ana rayu lagilah untuk SBP. Ana memang tak minta MRSM. So, SBP jelah kalau nak pindah pun.

Ana minta sekolah KISAS yang memang kalau orang suka langgar peraturan macam Ana ni kena tabah lah kat sana kot. Orang cakap.. Ana masih belum dengar cerita yang seronok yee dari sana. Sumer scary, buat Ana rasa cam nak pergi ke tak.. Haha.. Bukan apa.. Duk maahad pun, Ana suka buat jahat tapi nampak baiklah citer dia enn..

Hmmmmmmm....

Belajar sains kat maahad pun dah susah. Apa lagi belajar kat sbp. Kawan2 Ana mostly, akan hilang after CNY ni. Tak nampak muka dah. Maybe, we'll see new faces.. And we'll make new friends right? Hidup ni memang ada jumpa dan pisah. Hoho.. Kawan baru pun kena non-stop buat. Right?

Okayh.. Tu je kot. Just nak share ckit.. Babai.. 

No comments: