DRAMA AJE AKU NIH

Ana Myhusna | 19:45 | 0Comments |

Hey....!! Sekarang Ana kena prepare diri untuk jarang2 balik rumah and prepare diri untuk menangguh-nangguh drama asian yang akan ada dan sedang ada sekarang ni.. Huhu.. Sekali dah terjebak dengan drama memang susah nak lupakan. Ada je drama nak tengok. Haishhh..

Korang tahu kan pasal drama Strong Woman Do Bong Soon? Memang sekarang concept drama korealah kalau nak buat tajuk drama,, mesti guna nama heroin and dia punya main sifat like Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, Rude Miss Young Ae, Beautiful Gong Shim and banyaklah..

MOVING

Ana Myhusna | 18:37 | 0Comments |

Wowww... Haiii.. So now, after a long time again I make a new entry but another new entry might be so long after this because I just decided to move to another school to make a new experience and being a new hardworking student. Hoho.. Trying to be more independent there.
Guess what?? Ana decide untuk pindah ke sbp. Actually, Ana sangat sangat benci pindah2 sekolah since Ana lebih suka stay dekat tempat and suasana yang Ana dah biasa. But, after Ana fikir masak-masak, buat solat istikharah semua, Ana decide untuk terima tawaran ke sbp. Well,, mungkin bukan sekolah agama but I'll try to be a better person and kalau takde budak sekolah agama nak pindah sekolah biasa, siapa nak mula mentarbiah kan? So, what if kita pergi ke sekolah lain untuk tambah pengalaman plus kongsi ilmu agama yang kita ada sepanjang tiga tahun duduk sekolah agama. Tiap-