Drama Aje Aku Nih

Ana Myhusna | 19:45 | 0Comments |

Hey....!! Sekarang Ana kena prepare diri untuk jarang2 balik rumah and prepare diri untuk menangguh-nangguh drama asian yang akan ada dan sedang ada sekarang ni.. Huhu.. Sekali dah terjebak dengan drama memang susah nak lupakan. Ada je drama nak tengok. Haishhh..

Korang tahu kan pasal drama Strong Woman Do Bong Soon? Memang sekarang concept drama korealah kalau nak buat tajuk drama,, mesti guna nama heroin and dia punya main sifat like Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, Rude Miss Young Ae, Beautiful Gong Shim and banyaklah..

And noww,, yang paling best sekarang ni,, Strong Woman Do Bong Soon.. Hoho.. Drama n seriously buat Ana excited sebab hero dia Hyungsik since dia selalu sangat jadi second lead and now,, dia jadi first lead! Wohoo.. Ana excited gilaaaa.. Makin hensem pula tu dalam drama ni kan. Berlakon dengan Park Bo Young pula tuh.. Haisshh.. Pastu second lead Jisoo. Memang cantik sangatlah drama nih. Haha. Dia punya plot pun sangat cantik pandai pengarah drama ni buat cerita. Haha..

Strong Woman Do Bong-Soon-p2.jpg

At first Ana ingat,, perempuan ni kuat biasa-biasa je. Rupanya memang kuat gila yang mustahil punya kuat tuh. Patutlah tajuk dia strong woman. Tapi seriously best, korang kena tengok kalau korang suka asian drama or korean drama. Kalau macam Ana nih,, semua Asian drama Ana tengok asalkan seronok. Haha.. Okayh.. That's all for now.. Assalamualaikum.. ^^

P/S : For those who need tutorial blog archive macam Ana, Ana dah buat tutorial blog archive before.. Click here

No comments:

Post a Comment

Love you!