STRUGGLING FOR EXAM

Ana Myhusna | 08:53 | 0Comments |

Fuhh.. harini nak balik asrama dah.. Kaki aku yang injured ni pun dah semakin baik.. Cuma tak boleh turun tangga laju2 je.. Haha.. Takpe at least boleh kawad.. Hmmm... Exam pun dah nak dekat..
Mamaaaa..... akak tak ready.. Next week dah exam.. Tapi seriously lawa dia punya jadual. Ana suka gila tengok jadual dia.. Kalau tak bagus result tak tau nak cakap apa. Since dua hari exam pastu cuti hari wesak.. ... boleh study.. pastu exam balik.... hehe..

tapi tulah.. Ana risau sikit sebab mula dengan subjek tough dulu ann.. Bio... Chemist.. Fizik.. Hmm... Tak tahu nak cakap ready ke tak.. Ana seriously cakap,, Ana tak power bila jawab paper 2. Ya Allah.. Sejak pindah sekolah ni,, risau bebenor pasal exam.. Kalau before kat maahad, Ana dah kenal semua