MY NEIGHBOUR, CHARLES

Ana Myhusna | 17:22 | 4Comments |

Esok puasa.. Seriouly Ana tak tau kenapa Ana rasa nak nangis.. Huhu.. What if.. Hmmm takpelah..
Ana baru balik dari asrama actually and I am so tired since Majlis Pelancaran Ihya' Ramadhan baru je habis... One week Ana n kwn2 lain prepare untuk benda nih.. Walaupun ada exam.. Huhu.. But, ini yang mengajar kita untuk jadi org yang sentiasa bersedia,, walaupun busy,, study tak tinggal..
And just now, Ana baru tengok satu video ni.. Kalau siapa yang suka tengok variety show korea,,, maybe korang tahu pasal My Neighbor, Charles,,,, and Ana nangis tengok video ni since Ana selalu tengok perkembangan family diorang..
Before, diorang pernah masuk Hello Counselor,, and now diorang dalam rancangan ni pula.. Seriouly Ana nangis bila anak dia cakap, Ana dia taknak pakai tudung sebab takut kawan2 ejek.. Ana rasa cam,, Ya Allah susahnya nak hidup sebagai Muslim dekat negara yang ramai non-muslim..

Jom tengok!! Korang cut je sampai part yang diorang nak solat tu.. Ana seriously menangis teruk gila.. Ana rasa cam,, Ya Allah tabahkanlah hati mak dia nak ajar anak2 ke arah yang lebih baik..



Oklah,, huhu,, Nanti kalau ada masa Ana nak story pasal Ramadhan time cutilah.. Huhu.. Best Ramadhan kat rumah, tapi banyak dugaan sebab banyak hiburan.. Ya Allah kuatkanlah hatiku.. ^^ Assalamualaikum..