RE-DESIGN

Ana Myhusna | 01:21 | 3Comments |
Assalamualaikum guys!! Okayh,, blog Ana baru je lepas re-design after one day Ana privatekan blog untuk siapkan editing.. and done! Ana banyak buat perubahan dari segi grafik and warna jelah. Since Ana dah tukar blog theme. Before, Ana guna Eiffel Tower kan? And now, I changed it to,, floral! Floral design ni tak susah manalah sebab ada banyak je design for background and gambar2 yang berkenaan dengan Ana punya theme ni. Plus, brushes pun banyak gak untuk floral theme.. So, Ana takdelah having that hard time.
Ana supposed to do my homework and now I just forget about it and raya dah nak dekat, and I was like okay.. I just want to design back my blog since Ana jenis yang senang bosan tapi selalu takde masa nak design blog. Ana dah lama dah fikir pasal theme ni,, at first just nak theme colorful like watercolour or what,, so kalau perasan Ana ada buat profile picture for my facebook page,, guna design watercolour. Tapi simple yang amat lah since dia design dalam lima minit je. Haha..

SURAH AD-DUKHAN

Ana Myhusna | 05:43 | 2Comments |

Haluuuu.. Nak hilangkan ngantuk before tunggu Subuh.. Ana nak spend time sikit.. Bukan selalu dapat buat entri ni kan? So, nak story pasal apa? Okay,, bulan Ramadhan ni,, better story pasal bulan Ramadhan kan? Hmm.. Ana nak cerita pasal surah ad-Dukhan lah,, bukan full pun.. Just, sedikit tafsiran yang Ana dapat hasil daripada carian dan bacaan beberapa laman web.. Hehe.. Ni kira macam rumusan daripada apa yang Ana dapat lah.

Image result for surah ad-dukhan

Kenapa surah ad-Dukhan?