Review For Those Hijab Shopaholic

Ana Myhusna | 12:07 | 3Comments |
Assalamualaikum.. ^^ So, ni macam express entrylah ye.. Mencari masa nak tunaikan hajat seorang sahabat.. Lollz.. Haha..
Alright, obviously memang most of us, girls.. memang pantang kalau nampak tudung lawa kan? Lagi2 kalau murah.. Ushhh.. Lagilah.. Memang seronoklah nak borong kan?? So, hari ni,, Ana nak promote tudunglah. Ni kawan Ana punya ... hmm.. tak ingat abang ke kakak ke.. tapi dia punya close acquaintance lah.. yang jual.. And actually, Ana pun macam berminat cuma sekarang tengah pokai.. Asyik cukai duit parents je takleh lah kan.. Haha.. Tapi, Ana nak promote kat korang dululah..

Bawal Unaizah by AroseHijab. This is a promotion for sempena Raya Haji.