Chingu List ~~

Ana Myhusna | 22:23 | 11Comments |
Exchange Links

Image result for nct gif
Wanna exchange links? Put mine as AnaMyhusna. And I will put your afters.
Link tak betul or link blog yang telah di delete atau takleyh buka, automatic linknya di delete. If korang Ana buat blog baru, sila beritahu kalau tak nama korang automatik ter-delete. ^^
-Exchange Open-

Exchange Banner
Nak exchange banner pulak? Boleh boleh boleh! Just copy code di bawah and paste dekat blog korang.. I will put yours afters if U let me knowlahh.. ^^
Sama macam links, kalau blog korang takleyh buka or dh delete automatik banner korang takde kat sini. Kalau rasa banner tu dh takde tapu blog korang still wujud, beritahulah yee.. ^^





Banner Awak
   create a gif here          

11 comments:

  1. dah letak banner awak yee.. :)

    http://irapunyela.blogspot.com/p/blog-page.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nak exchange link boleh x??? kalau boleh, put my name as "IntanA" and here is my link: http://luvmywonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Exchange banner jom : http://badlishah-affiliates.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. @Aisya Maisara Wassalam.. Boleh.. Letak Ana punya dulu nnt Ana letak awk punya ye.. :)

    ReplyDelete
  7. blogwalking :) lets exchange link with me :) http://ayuuznurinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @Ayuuz Nurinda Thanks, but exchange links closed for a while. Sorry.. :)

    ReplyDelete
  9. Jom exchange banner? Done put yours :) http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/exchange-banners.html

    ReplyDelete

Love you!