Chingu List ~~

Ana Myhusna | 00:46 | 11Comments |
Exchange Links

Image result for nct gif
Wanna exchange links? Put mine as AnaMyhusna. And I will put your afters.
Link tak betul or link blog yang telah di delete atau takleyh buka, automatic linknya di delete. If korang Ana buat blog baru, sila beritahu kalau tak nama korang automatik ter-delete. ^^
-Exchange Open-

Exchange Banner
Nak exchange banner pulak? Boleh boleh boleh! Just copy code di bawah and paste dekat blog korang.. I will put yours afters if U let me knowlahh.. ^^
Sama macam links, kalau blog korang takleyh buka or dh delete automatik banner korang takde kat sini. Kalau rasa banner tu dh takde tapu blog korang still wujud, beritahulah yee.. ^^





Banner Awak
   create a gif here          

11 comments:

IraNur said...

dah letak banner awak yee.. :)

http://irapunyela.blogspot.com/p/blog-page.html

Batrisyia Delaila said...
This comment has been removed by the author.
Rina Safrina said...

Jom exchange Links

Intan Amani said...

nak exchange link boleh x??? kalau boleh, put my name as "IntanA" and here is my link: http://luvmywonderland.blogspot.com/

Badlishah Azman said...

Exchange banner jom : http://badlishah-affiliates.blogspot.com/

Batrisyia Delaila said...
This comment has been removed by the author.
Aisya Maisara said...

as salam akak. boleh ex banner?

Ana Myhusna said...

@Aisya Maisara Wassalam.. Boleh.. Letak Ana punya dulu nnt Ana letak awk punya ye.. :)

Ayuuz Nurinda said...

blogwalking :) lets exchange link with me :) http://ayuuznurinda.blogspot.com/

Ana Myhusna said...

@Ayuuz Nurinda Thanks, but exchange links closed for a while. Sorry.. :)

Yun Sing said...

Jom exchange banner? Done put yours :) http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/p/exchange-banners.html